Jasno
11°
Bratislava
Sexsymbol Cruise (51) je závislý! Alkohol a drogy to nie sú
Zdielať na

Sexsymbol Cruise (51) je závislý! Alkohol a drogy to nie sú

NEW YORK / Viete, čo je vstupenkou do Hollywoodu? Žiarivo biely chrup a oslňujúci úsmev. Dôkazom je aj megahviezda Tom Cruise.

TV JOJ

Spoznávate tohto mladého chlapca? Nie je to nik iný, ako sexsymbol Tom Cruise. S týmito zúbkami dobyl vtedy iba 19-ročný fešák Hollywood. Samozrejme, že táto snímka je ešte z čias, keď nezarábal milióny a nebol jedným z najobletovanejších mužov v širokom okolí. Od nelichotivej snímky sa toho veľa zmenilo a vychýrený fešák vie, že o zuby sa treba dobre starať.

Vylepšené perličky

Súhlasili by aj ďalšie hviezdy, ktorých úsmev nebol vždy taký bezchybný, ako teraz. Celine Dion, Catherine Zeta-Jones či Nicholas Cage. Keďže platí, že dokonalý a oslnivo biely chrup je vstupenkou do Hollywoodu, dali si aj oni svoje perličky trošku vylepšiť. Veď nie je nad to keď sa v spoločnosti oblečiete do očarujúceho úsmevu

O povestných úsmevoch hviezd z červených kobercov koluje množstvo povier. Konkrétne o Tomovi sa hovorí, že podstupuje špeciálne bielenie zubov. Na tom by nebolo nič čudné, akurát on to vraj robí častejšie ako by mal. Aj v tomto prípade platí, že menej je viac.

Rada od Zety-Jones

Okrem dôkladného čistenia a pravidelných návštev u zubára, majú pre vás celebrity aj takýto trik na pekný úsmev. Catherine Zeta-Jones odporúča jahody. Roztlačte ich na kašu, ktorou si vyčistíte zuby, nechajte pôsobiť 2 až 5 minút, dôkladne umyte a potom si zuby vyčistite svojou zubnou pastou.

Súvisiace články

Najčítanejšie