Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tom Cruise (50) bol vášnivý milenec, prezrádza Cher (67)
Zdielať na
Showbiznis

Tom Cruise (50) bol vášnivý milenec, prezrádza Cher (67)

Zdroj: ISIFA

Patrí do prvej päťky jej najlepších milencov a spomína naňho len v dobrom. Tom Cruise by mohol byť pyšný a niesť sa ako kohút po vyjadreniach o svojej osobe americkou speváčkou a herečkou Cher. V relácii Watch What Happens Live tiež dodala: "Chvíľu to bolo poriadne vášnivé...!"

Prečo by si mala dávať servítku pred ústa? 67-ročná speváčka a herečka má toho za sebou už skutočne veľa a vyrovnane sa s tým zdôverila aj v americkej relácii. Spomenula si aj na jedného z piatich svojich najlepších milencov. S Tomom Cruiseom totiž chodila ešte v 80. rokoch.

"Vtedy ešte nebol scientológ. Chvíľu to bolo poriadne vášnivé! Je to skvelý muž. Človek, ktorého som poznala, bol úžasný a milý... Bol v prvej päťke mojich milencov! Mala som tých najlepších milencov na svete," priznala. Okrem toho o sebe povedala, že má aj sexuálne zážitky so ženami. "Kto nemá?"

Cher momentálne pripravuje nový album Closer to the Truth, ktorý vyjde v septembri. Už z neho zverejnila tanečný singel Woman's World. Nahrávka, pre ktorú napísali skladby aj Pink a Lady Gaga, bude jej prvý albumom od roku 2001.

V roku 2010 sa Cher ohlásila piesňou You Haven't Seen the Last Of Me z filmu Varieté (2010), s ktorou to dotiahla na prvé miesto v rebríčku Billboard Dance/Club Play Songs. Stala sa tak jediným interpretom, ktorému sa podarilo dostať na čelo v niektorom rebríčku Billboard v každej z ostatných šesť dekád. Za túto skladbu získala jej autorka Diane Warren v januári 2011 Zlatý glóbus.

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie