Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dokonalý chrup? Ten teda Tom Cruise (51) nemá
Zdielať na
Showbiznis

Dokonalý chrup? Ten teda Tom Cruise (51) nemá

Tom Cruise má hollywoodsky úsmev. To uznajú najmä dámy. Hoci sú hercove zuby nepochybne dielom nejakého profesionála, doktorovi kolegovia sa zhodli na tom, že od dokonalosti majú veľmi ďaleko.

Ak by na túto skutočnosť laika nikto neupozornil, asi si ani nevšimne, že celý hercov chrup je posadený šikmo. Konkrétne smeruje pri pohľade spredu doprava.

A to dokonca natoľko, že v mieste, kde by mala byť medzera medzi prednými zubami, je presne stred jednej jeho ‚jednotky‘.

A to vraj nie je jediná vada na chrupe, ktorý bol do tejto doby považovaný za bezchybný. Všetky hercove zuby sú síce perfektne biele a rovné, ale ich veľkosť už tak jednotná na oboch stranách nie je. Taktiež má na jednej strane o zub menej.

Odborníci sa zhodujú, že ‚uhnutie‘ zubov mohla spôsobiť chyba stomatológa. Cruisovi najskôr jeden zo zubov chýbal a zubár túto vadu nezohľadnil, píše český portál Super.cz.

Tom Cruise možno práve aj na svoj úsmev zbalil niekoľko žien. Všetky jeho doterajšie vzťahy však neskončili svetaborne. Posledné manželstvo s Katie Holmes skončilo kvôli prehnanej viere scientológie. Pozrite si viac vo videu.

Zdroj: topstar.sk/Super.cz

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Najčítanejšie