Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Nechcem byť slávna, chcem si užívať život, priznáva Ema Müllerová
Zdielať na

Nechcem byť slávna, chcem si užívať život, priznáva Ema Müllerová

V niektorých prípadoch je slávne priezvisko výhodou. No pre dcéru jedného z najväčších slovenských spevákov, Emu Müllerovú, je to iba meno! Hoci jej sľubná kariéra ležala pri nohách, vzdala sa jej.

Nik ma nepozná

Ema Müllerová vymenila svet reflektorov za študentský život. A to priamo v "mekke módy". Nový život sa jej veľmi pozdáva. "V Paríži ma nikto nepozná, môžem si dať bagandže a ísť si len tak zatancovať," priznáva Ema.

V rodnej Bratislave jej hrozilo, že sa jej fotografia objaví v novinách či na titulkách bulvárnych časopisov okorenená o nelichotivý komentár. Mladučkej Eme práve toto prekážalo a zo Slovenska radšej odišla.

"Nie som alkoholik, ani feťáčka. Som slobodná 19-ročná baba, ktorá vie, čo môže a či nemôže. Poznám svoje hranice," konštatuje.

Niektorí by si svet bleskov a prenasledovanie novinármi užívali, Ema to však tak nevníma. "Nie som slávna, som dcéra speváka," dodáva.

Práve fakt, že je dcéra Richarda Müllera, bol dôvod, prečo o ňu prejavovali záujem médiá. "Ja ale nie som slávna, slávny je môj otec. Keď som na jeho akcii, chcú si ma fotiť, lebo som tam, a pritom ja som nikto," konštatuje.

Pritom Ema slávna byť mohla, ale svojej sľubnej kariéry slovenskej topmodelky sa vzdala. "Nechcem byť modelka," dodáva.

Vo svete módy sa však rozhodla zostať. No na druhej strane barikády. "O mne si každý myslí, že aj ja budem niekto významný, pretože môj otec je slávny spevák. Ja však slávna byť nechcem," priznáva. Ema chce robiť, čo ju baví, a užívať si život.

Súvisiace články

Najčítanejšie