Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Skúsila som celibát, priznáva Soňa Müllerová (51)
Zdielať na
Hudba

Skúsila som celibát, priznáva Soňa Müllerová (51)

Láska. Dá sa bez nej žiť? Sto ľudí, sto chutí. Niekto povie, že áno, niekto, že určite nie. Moderátorka Soňa Müllerová si vyskúšala, aké to je byť bez sexu. Okúsila celibát!

V živote ženy sú momenty, kedy musí zozbierať všetky svoje sily a bojovať. Potom obdobia, keď oddychuje a venuje sa všetkému, čo ju napĺňa láskou. Moderátorku, ktorej výzor môže závidieť nejedna slečna, robia šťastnou celkom bežné veci.

"Ľudia, ktorých mám okolo seba, moja práca, prechádzky, šport. Ja mám dospelé deti a žijú už samé, tak som si povedala, že nemôžem smútiť, a tak robím všeličo. Stále si vymýšľam aktivity," opisuje Soňa.

Aké miesto má teda v jej živote láska? "Veľmi veľkú, keď máte človeka, voči ktorému to môžete rozvíjať, tak je to úžasné. Veď všetci to potrebujeme, či už fyzickú alebo duševnú," dodáva.

No a čo sa týka tej fyzickej lásky, Soňa tento pôžitok berie ako súčasť života, ale tento druh lásky nie je u nej na prvom mieste. A život si bez sexu vie predstaviť. Aspoň na čas. "Áno, áno, veď aj obdobia celibátu sú v živote," hovorí.  "Život je pestrý, to sa mi na tom živote páči a ja mám teda už všeličo za sebou," uzatvára moderátorka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na

Najčítanejšie