Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ružovou proti rakovine! Svetové hviezdy podporili boj proti rakovine
Zdielať na

Ružovou proti rakovine! Svetové hviezdy podporili boj proti rakovine

Celý svet sa v jeden deň zahalil do ružovej pre podporu boja proti rakovine prsníka. Na galavečeri sa vyzbierala aj úctyhodná suma na pomoc postihnutým.

Každoročné podujatie

Herečka Elizabeth Hurley je dlhoročnou bojovníčkou proti tomuto zákernému ochoreniu. Pravidelne organizuje zbierky a charitatívne podujatia. Tvrdí, že toto ochorenie sa dotýka každého jedného z nás. Jej vzalo milovanú osobu.

"Je to špeciálny večer, lebo budeme zbierať peniaze na boj proti rakovine prsníka. Je to naozaj ťažké - pretože, každého koho stretnem, toho sa nejakým spôsobom dotkla. Ja osobne som kvôli nej prišla o starú mamu. Mám množstvo priateliek, ktorým ju diagnostikovali, mnohé sa vyliečili, žiaľ niektoré nie," priznáva herečka.

Zaspievali aj svetové hviezdy

Nadácia pre výskum rakoviny prsníka každoročne organizuje takzvaný Hot Pink Party, na ktorej nechýbal ani sir Elton John. Ten návštevníkov bavil svojím neopakovateľným spevom.

Svoj hlas a talent ponúkla aj Sara Barelesová, na Gramy nominovaná speváčka a textárka. Okrem toho stíha dokonca aj porotcovať v televíznej speváckej súťaži.

Každého z prítomných zaujímalo najmä, koľko peňazí sa vyzbierali. Po spočítaní im suma vyrazila dych! Až 5,2 milióna dolárov.

Súvisiace články

Najčítanejšie