Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Partnerovi Marianny Ďurianovej (37) hrozí väzenie!
Zdielať na

Partnerovi Marianny Ďurianovej (37) hrozí väzenie!

Partnera známej moderátorky Marianny Ďurianovej, Romana D., zadržali policajti! Trnavský podnikateľ je vraj zapletený v prípade vydierania a lúpeže spolu s ďalšími troma mužmi. Ak im dokážu vinu, hrozí im až 20 ročné väzenie!

Doležaj vydieračom

Dlhoročný partner moderátorky Marinny Ďurianovej lieta v problémoch! Roman Doležaj vraj spolu s ďalšími troma mužmi ešte v roku 2011 vydierali istého Jána z Považskej Bystrice. Tomu jeden zo skupiny požičal peniaze, konkrétne 4000 eur

Skupina vydieračov Jána vylákala na parkovisko pred jeden z miestnych trnavských barov, kde naňho začali kričať, vulgárne ho častovať a vyhrážať sa mu násilím, pokiaľ svoj dlh nesplatí.

Keďže sa Ján vydieračov zľakol, prisľúbil, že všetko splatí. chlapi mu mali vziať bez jeho súhlasu luxusný Mercedes za vyše 45 tisíc eur. 

Je na slobode

"Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil štyri osoby z trestného činu vydierania a lúpeže formou spolupáchateľstva. Tri obvinené osoby sú stíhané väzobne," uviedla hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Slovenskej republiky Andrea Dobiášová.

Vydierači sú teraz obvinení z vydierania a tiež lúpeže. Sudca však Romana prepustil na slobodu. Ak sa mu však vina dokáže, môže si vo väzení posedieť 10 až 20 rokov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie