Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Marianna Ďurianová (37) je novou tvárou televízie JOJ!
Zdielať na
Showbiznis

Marianna Ďurianová (37) je novou tvárou televízie JOJ!

Po Vilovi Rozborilovi a Pavlovi Bruchalovi prichádza do televízie JOJ ďalšia známa tvár. Obľúbená moderátorka Mariana Ďurianová sa stane hviezdou nového projektu TV JOJ.

Televíziu JOJ posilní jedna z najznámejších a najobľúbenejších moderátoriek na Slovensku. Mariana Ďurianová sa stane hviezdou televízie na Kolibe. Ako uviedla pre médiá, na spolupráci sa veľmi teší. Generálny riaditeľ JOJky František Borovský rovnako potvrdil prestup blond moderátorky: "Veľmi sa teším, že sa Marianna rozhodla prijať ponuku televízie JOJ." Moderátorka tak opúšťa konkurenciu sídliacu v Záhorskej Bystrici po dlhých 13-tich rokoch.

Mariana Ďurianová je známa a skúsená moderátorka, ktorá sa moderovaniu venuje už trinásť rokov. Študovala na Obchodnej akadémii v Žiari nad Hronom, potom na Univerzite Komenského odbor psychológia. V júli roku 2006 sa vydala za českého moderátora Libora Boučka, v decembri podal pár žiadosť o rozvod. V roku 2011 sa zasnúbila s Romanom Doležajom na dovolenke v USA. Majú spolu syna Romanka. Iba pred tromi mesiacmi sa opäť vrátila na televízne obrazovky po viac než jeden a pol ročnej materskej dovolenke, ktorú si užívala naplno. Mariana povedala pre média na margo svojho prestupu z konkurenčnej televízie: "Po viac ako trinástich rokoch však nastal čas na zmenu."

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/joj.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie