Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Marianna Ďurianová (36) žiari šťastím. Synčekovi sa venuje nonstop
Zdielať na
Showbiznis

Marianna Ďurianová (36) žiari šťastím. Synčekovi sa venuje nonstop

Schudnutá, vysmiata a šťastná! Reč je o moderátorke Marianne Ďurianovej. Vieme, čo je za tým. Dôvodom je určite jej synček, ktorému sa venuje 24 hodín denne.

Moderátorka je ukážkový príklad mamičky. Svojho 8-mesačného synčeka Romanka stále dojčí. "Kojím stále a budem kojiť do vtedy, pokiaľ to bude vhodné," povedala mamička. Radosť z toho, že sa stala matkou sa jej dá čítať z tváre.

"Pochopiteľne. Je to najkrajšie a najúžasnejšie dieťatko na svete," pokračuje Ďurianová.

Párty a večierky Mariane nič nehovoria. Ani na televíznej obrazovke ju podľa jej vlastných slov tak skoro neuvidíme. "Do práce sa zatiaľ neponáhľam, lebo ja si myslím, že moje dieťa ma potrebuje mať momentálne ešte stále pri sebe a ja by som mu chcela dať taký dobrý štart do života," dodáva.

Na prvom mieste je jej syn a až potom všetko ostatne. Dlhšie, ako na hodinu a pol sa od neho Mariana zatiaľ nevzdialila.

"Ja si myslím, že my ženy sme boli stvorené na to, aby sme boli matkami. Pre mňa sa vlastne až teraz naplnila taká ta úloha v živote. Až teraz sa cítim taká kompletná, že vlastne som to ja a toto bolo to, na čo som celý život čakala," dodala moderátorka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie