Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Shakira prezradila recept na šťastný vzťah
Zdielať na

Shakira prezradila recept na šťastný vzťah

Zdroj: Gerard Piqué a Shakira tvoria pár

Kolumbijská diva Shakira a jej partner, španielsky futbalista Gerard Piqué, sú vo vzťahu rovnocenní. Prekážkou im nie je ani desaťročný vekový rozdiel.

Sme vyrovnaní

Receptom na úspešný vzťah nie je vek, ale práve nevyhnutné kompromisy, ktoré obe strany musia urobiť.

"Povedala by som, že u nás doma sú sily vyrovnané. Ak chcete, aby vzťahy dlhodobo fungovali, musíte vedieť robiť kompromisy. Byť silný pre mňa znamená, že sa dokážete ovládať a viete používať svoje silné stránky tak, aby ste pomocou nich dosiahli veci, ktoré sú pre vás dôležité - v mojom prípade je to čas strávený pomocou iným," uviedla 37-ročná speváčka, ktorá sa angažuje vo viacerých nadáciách.

S Gerardom Piquém sa zoznámila v roku 2010 a vlani v januári mu porodila syna Milana.

Venuje sa charite

Shakira je napríklad spoluzakladateľkou charitatívnej organizácie Barefoot, ktorá sa zameriava na pomoc chudobným deťom. Pochopiť, čo je v živote dôležité, jej podľa vlastných slov pomohol jej ročný syn Milan.

"To, že som sa stala matkou, ma prinútilo spomaliť a preorganizovať si život tak, aby som si dokázala nájsť čas na všetky veci, ktoré milujem, ako je hudba, filantropia a materstvo," dodala speváčka.

Niekoľko živých nahrávok

Shakira odštartovala kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorú však pre jej komerčný neúspech v súčasnosti považujú iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos, po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones?, Laundry Service, Fijación Oral Vol. 1 a mnohé ďalšie.

Okrem toho má na konte aj niekoľko živých nahrávok. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé), Waka Waka (This Time for Africa) či Can't Remember to Forget You (feat. Rihanna).

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie