Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Shakira (35) a Piqué (25) majú syna! Volá sa Milan
Zdielať na
Showbiznis

Shakira (35) a Piqué (25) majú syna! Volá sa Milan

Kolumbijská speváčka Shakira a španielsky futbalista Gerard Piqué z FC Barcelona majú syna. Ako informovali prostredníctvom speváčkinej oficiálnej webovej stránky shakira.com, Milan Piqué Mebarak, syn Shakiry Mebarak a Gerarda Piquého, sa narodil 22. januára o 21:36 v španielskej Barcelone.

Meno Milan, ktoré rodičia vybrali pre svojho prvorodeného, "znamená v slovanských jazykoch drahý, milovaný a láskavý; v starorímskom jazyku zase horlivý a pracovitý; a v sanskrte je jeho význam zjednotenie," vysvetlili.

Chlapček, ktorý pri narodení vážil takmer 2 900 gramov, sa pritom, rovnako ako jeho otec, stal hneď po narodení členom futbalového klubu FC Barcelona. Mamička aj dieťatko sa majú výborne a obaja sú zdraví.

Tridsaťpäťročná speváčka potvrdila vzťah s 25-ročným obrancom FC Barcelona v marci 2011. Prvé informácie o jej tehotenstve sa do médií dostali v druhej polovici júna, no jej manažment ich nepotvrdil. Španielsky magazín QMD! v auguste zverejnil zábery dvojice z ulíc Barcelony, na ktorých bolo vidieť speváčkino zaguľacujúce sa bruško.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie