Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Shakira (35) a Piqué (25) prosia o dary pre chudobné deti
Zdielať na
Hudba

Shakira (35) a Piqué (25) prosia o dary pre chudobné deti

Zdroj: ISIFA

Kolumbijská speváčka Shakira a jej partner, španielsky futbalista Gerard Piqué, fanúšikov pri príležitosti narodenia ich prvého bábätka žiadajú o dary deťom odkázaným na pomoc ostatných. Pomôcť môžu prostredníctvom stránky uni.cf/baby, kde nájdu "virtuálnu obývačku", v ktorej sa koná "baby shower" - oslava narodenia bábätka slávneho páru.

Ambasádorka dobrej vôle pre UNICEF s hráčom FC Barcelona nechcú od priaznivcov dary pre svojho potomka, ale pre deti z najchudobnejších oblastí na svete. Darovať možno užitočné predmety ako siete proti komárom, vakcíny či špeciálne mimoriadne výživné jedlo.

Dvojica tiež v rámci kampane zverejnila čiernobielu fotografiu, na ktorej futbalista hladká bruško svojej priateľky v pokročilom štádiu tehotenstva.

Speváčka potvrdila vzťah s obrancom FC Barcelona v marci 2011. Prvé informácie o jej tehotenstve sa do médií dostali v druhej polovici júna, no jej manažment ich nepotvrdil. Španielsky magazín QMD! v auguste zverejnil zábery dvojice z ulíc Barcelony, na ktorých bolo vidieť speváčkino zaguľacujúce sa bruško.

Ešte predtým mexická webová stránka TVNotas.com.mx zverejnila fotografie, na ktorých spoločne vchádzajú na oddelenie pre budúce mamičky gynekologickej kliniky v Miami. Pár oficiálne potvrdil, že bude mať prvého potomka až v septembri.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA

Zdielať na

Najčítanejšie