Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Búrka: Dobrodružstvo lásky. Ximena Navarrete (26) očarí aj vás
Zdielať na

Búrka: Dobrodružstvo lásky. Ximena Navarrete (26) očarí aj vás

So seriálom Búrka: Dobrodružstvo lásky sa spája niekoľko superlatívov. Vedeli ste, že hlavou hrdinkou tejto v súčasnosti najúspešnejšej telenovely je najkrajšia žena sveta?

Z kráľovnej krásy herečka

Reč je o mexickej kráske Ximene Navarrete. Táto tmavovláska očarila porotcov celosvetovej súťaže krásy v roku 2010 najviac zo všetkých dám a tak sa hrdí titulom Miss Universe.

V telenovele Búrka: Dobrodružstvo lásky si zahrala krásnu Marínu. Vďaka nej tak možno prídu na chuť nekonečným príbehom lásky aj páni.

Hlas jej na slovensku prepožičala herečka Kristína Turjanová. "Je to taká romantika.

Odohráva sa to v príjemnom prostredí pri mori, takže diváci sa majú na čo tešiť," povedala Turjanová. 

Neznalá Kristína

Kristína dokonca ani nevedela, že dabuje práve Miss Universe. "Nevedela som to, už ale budem vedieť," potvrdila Kristína.

Podľa Mariána Miezgu, ktorý v seriály dabuje mexického krásavca, je Ximena naozaj kočka. "Tá, čo hrá Marínu sa mi páči. Mám rád také španielské typy," priznáva Majo.

Marián Miezga si s niekdajšou mexickou kráľovnou krásy užije skutočne krásne chvíle. Škoda však, že len v dabingovom štúdiu.

Prepožičal hlas práve krásavcovi, ktorému tmavovláska nebude vôbec ľahostajná.

Samí fešáci

"Myslím si, že, že mám dobré postavy. Brad Pitt je dobrý a aj toto je fešák" dodáva Marián, ktorý by sa vraj rád kochal pohľadom na krásnu herečku aj z kresla obývačky, ale má to jeden háčik. "Aj by som to pozeral, ale nemám na to čas," priznal.

Obdivovanie krásy a talentu hercov v telenove tak ostáva v rukách divákov.

Búrka: Dobrodružstvo lásky začína už v pondelok (28. apríla) podvečer.

Súvisiace články

Najčítanejšie