Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ups, toto nemal nikto vidieť: Eva Máziková (64) s prstom v nose!
Zdielať na

Ups, toto nemal nikto vidieť: Eva Máziková (64) s prstom v nose!

Evička sa asi trošku zapýri... Kamera magazínu Topstar ju totiž zachytila vo veľmi chúlostivej situácii. Slušne by sme to mohli nazvať tak, že si "čistila dýchacie cesty". No keby sme to mali pomenovať tak, ako nám huba narástla, tak by sa to dalo povedať jedine takto: "Eva si špárala...." veď viete, čo.

Prst v nose

Distingvovaná dáma sa nedávno počas nakrúcania Súboja národov trošku pozabudla a mimo kamier, ktoré snímali šou, zablúdil jej prst do nosnej dierky.

Lenže to netušila, že topstárovská kamera má zapnuté "REC", a tak svetlo sveta uzrelo video, na ktorom sa aj známa celebritná postavička mení na praobyčajného človeka so všetkými "biologickými odpadmi".

Aj ona je len človek

"Svrbel ma noštek, hoci to naozaj môže vyzerať všelijako," priznáva sa atraktívna šesťdesiatnička Eva. Týmto nevedomým prešľapom si ale nezískala výsmech, ale skôr sympatie ľudí. "Aspoň je vidieť, že aj ona je len človek," hovorí diváčka Lenka.

Rovnaký názor má aj divák Juraj. "Náhodou, je to milé. A navyše, nedávno som sa dozvedel, že vraj špáranie sa v nose posilňuje imunitu." A potom, že prečo tá Eva vyzerá tak mlado a má toľko energie? Imunita jej funguje ako zamlada! A už vieme od čoho.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie