Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Speváčka Eva Máziková (64) sa dala na herectvo, skončí so spevom?
Zdielať na
Showbiznis

Speváčka Eva Máziková (64) sa dala na herectvo, skončí so spevom?

Naša Evička Máziková, slnko šoubiznisu a televíznej stanice SENZI, už nie je len speváčka, dala sa aj na hereckú dráhu. Nie síce prvýkrát, ale ušla sa jej aj menšia posteľová scéna. Energická Evička by si to pokojne zopakovala aj s Bradom Pittom, či Georgeom Cloonym.

V sexi kostýme aký v Paneláku dosiaľ hádam nikto nemal sa Eva Máziková zjavila na scéne. Nuž darmo, Evička to o sebe tvrdí už roky. "Tešila som sa, že si zahrám v seriáli a že ma pekne ostatní pekne privítajú. Práve som nakrúcala posteľnú scénu a som z nej celá strapatá," prezrádza s úsmevom Eva, ktorá v Paneláku príležitostne stvárňuje Cinegeho bývalú manželku, ale všetko s mierou. Má svoje hranice. "V mojom veku by som sa nechcela pred kamerou ukazovať vyzlečená, ale v plavkách je to ešte v poriadku. Ale nahá, to už určite nie. Na Slovensku máme dosť mladých hercov so super kostrami. Bude sa mi páčiť pozerať sa na nich ale nie sa tak ukazovať," vysvetľuje populárna speváčka.

Eva je síce speváčka, ale ak by mala možnosť byť na pľaci častejšie, nenamietala by. "Treba to povedať režisérom a scenáristom. Mňa baví herectvo a už sa do toho dostávam a robí mi to radosť. Nie som veľká herečka, vysoká som len 1,82 metra, ale dobre by mi to padlo," dodáva blondínka a presne vie, kto by mohol stáť po jej boku. "Brad Pitt, George Clooney a všetci slovenskí krásavci. Mne sedí hlavne veselá rola ale raz by som si chcela zahrať aj vážnu rolu a možno by som si pred kamerou aj poplakala," prezrádza populárna slovenská herečka.

Zatiaľ Evičke scenáristi šijú úlohu doslova na mieru. V úlohe sexice sa cíti výborne. "Myslím si, že scenárista moju rolu v Paneláku napísal preto tak, lebo ma pozná a moc sa nelíši od môjho života. Akurát tam nehovorím v nemčine, ale v slovenčine," dodala s úsmevom speváčka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie