Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Káva nestačí, Evu Mázikovú (64) dostane na rande aspoň šampanské
Zdielať na
Hudba

Káva nestačí, Evu Mázikovú (64) dostane na rande aspoň šampanské

Energiou nabitá speváčka Eva Máziková dostáva lichôtky od mužov v podstate celý život. Išla by na kávu s mladším fešákom? A vôbec, čo si myslí o partnerských vzťahoch, v ktorých je staršia žena?

"Ja sa na zajačikov rada pozriem, to zase pozor, pozor...  len si myslím, že to nemá budúcnosť," povedala na rovinu energická Eva Máziková. Hlavne, ak je vekový rozdiel medzi mužom a ženou dosť veľký.

"Všetko od 10 vyššie," upresňuje speváčka. Charizmatickú speváčku však pozývajú na kávičky aj o 20 rokov mladší! Ale... "Ja nejdem na tú kávičku... Keď mi niekto povie, že môžem vás pozvať na kávu, tak ja sa v prvom rade urazím, lebo to musí byť od šampanského vyššie," smeje sa Máziková.

A v druhom rade, kávičky s mladšími, a vôbec s chlapmi odmieta aj preto, lebo je verná svojmu manželovi. "Ty si musíš uvedomiť, že žiješ s partnerom, aby si ho neurazila... Nikdy nevieš, kto ťa kde vidí a nikdy nevieš, aká situácia príde," dodáva.

Stále atraktívna speváčka to považuje za akýsi pomyselný krok k nevere. "Všetko je to taká hra už. Akonáhle začneš, už keď si zoberieš telefónne číslo od zajačika, tak už je to nevera, už si začala byť neverná," myslí si Máziková.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie