Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Nora Arnezeder (23). Toto je nová Angelika!
Zdielať na
Showbiznis

Nora Arnezeder (23). Toto je nová Angelika!

Dobrá správa pre fanúšikov kultovej Angeliky. Bude sa natáčať znova a u našich susedov. V českej republike. Nové stvárnenie príbehu o Angelike by malo byť vernejšie jej knižnej predlohe.

Pôvodnú adaptáciu označila 90-ročná francúzska autorka románu Anne Golonová pre vtedajšie scenáre za veľké sklamanie. "Bola to tragédia. Scenárista si vyberal pasáže, ktoré považoval za silné. Podľa jeho predstáv bola Angelika žena ľahkých mravov. Produkcia angažovala krásne herečku (Michele Mercierovú), ale uzavrela ju do role naivky," povedala Golonová. teraz je podľa slov autorky knižnej predlohy dielo lepšie pripravené na natáčanie, než kedykoľvek inokedy.

Réžiu producenti zverili Francúzovi tuniského pôvodu Arielovi Zeitounovi, ktorý natočil napríklad krimi Posledný gang z roku 2007.  Podobne ako pôvodná filmová séria s Angelikou budú nové diely vznikať v koprodukcii. Podieľať sa na nich budú vraj filmári z Francúzska, Nemecka, Rakúska a Česka.ň

Ústredná herecká dvojica bude z Francúzska. Angelikou sa stane 23-ročná Nora Arnezederová a grófa de Peyraca si zahraje 62-ročný Gérard Lanvin. Nová verzia sa bude údajne skladať z dvoch častí nazvaných "Násilím vydatá za grófa de Peyrac" a "Angelika na Dvore zázrakov a vo Versailles." Prvý diel sa má objaviť v kinách v roku 2014. Filmoví tvorcovia príbehov odohrávajúcich sa v 17. storočí budú natáčať aj v Prahe, Kroměrříži a na hrade Pernštejn.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie