Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Robert Pattinson (26) dal Kristen (22) druhú šancu
Zdielať na

Robert Pattinson (26) dal Kristen (22) druhú šancu

Robert Pattinson sa rozhodol dať Kristen Stewart mesiac, aby sa pokúsila opäť oživiť ich vzťah. Dvojica je teda po škandále okolo herečkinej nevery v súčasnosti spolu, no zatiaľ len na skúšku.

Kristen dal k dispozícii mesiac

"Robert mal veľa času, aby uvažoval o tom, čo sa stalo a hoci to stále bolí, tiež si uvedomuje, aká je Kristen pre neho dôležitá," uviedol blízky priateľ herca. "Varoval Kristen, že možno nedokáže odpustiť a zabudnúť. Ale súhlasil s tým, že jej dá mesiac a uvidí, ako to bude fungovať. Ak to nepôjde, opustí ju," vysvetlil zdroj.

Dvojica v súčasnosti spolu nežije, no pravidelne sa stretáva. Pár si však určil isté pravidlá. "Kristen v novom Robovom byte neostáva. Stretávajú sa takmer každý deň od ich prvého stretnutia, no zatiaľ sú to malé krôčiky. Žiadal tiež, aby už nehovorili o tom, čo sa stalo," prezradil kamarát 26-ročného Pattinsona. "Kristen je nadšená, že má Roba späť. No stále si dáva pozor, pretože vie, že je to len na skúšku a Robert si to môže rozmyslieť," dodal.

Od nevery k odcudzeniu

Fotografie, na ktorých sa Kristen Stewart objíma a bozkáva so ženatým 41-ročným režisérom Rupertom Sandersom, sa na verejnosť dostali koncom júla. Obaja sa okamžite verejne ospravedlnili všetkým, ktorých ich nevera zasiahla. Herečka sa krátko po tom odsťahovala z domu, ktorý s Pattinsonom dovtedy zdieľala.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie