Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Upíri stále bodujú! Twilight sága už štyri roky priťahuje záujem divákov
Zdielať na

Upíri stále bodujú! Twilight sága už štyri roky priťahuje záujem divákov

Tínedžerská upírska sága Twilight, ktorá zožala úspech aj u vyšších ročníkov je filmom roka. Okrem toho si hlavní hrdinovia prebrali aj sošku za najlepší bozk. Ocenenie získala snímka na populárnom odovzdávaní MTV Movie Awards. Bodoval aj film Hunger Games, ktorý si odniesol až 4 sošky.

Upíri porazili nielen Hunger games, ale aj posledný diel Harryho Pottera. Ani jeden zo spomínaných filmov však neodišiel naprázdno. Hunger Games získali štyri ceny a to za najlepší mužský a ženský výkon, za najlepšiu filmovú premenu a najnapínavejšiu bojovú scénu.

Redcliffe v tieni Pattinsona

Harry Potter získal cenu za najlepšieho filmového hrdinu. Stal sa ním však Robert Pattinson z Twilightu a nie sám Harry Potter teda Daniel Radcliffe.

"Teraz sa zameriavam na film Snehulienka, ale ľudia sa ma stále pýtajú na Twilight. Toto ocenenie pre mňa veľa znamená a preto vám veľmi pekne ďakujem, " poznamenala  herečka Kristen Stewart, ktorá spolu s Robertom Pattinsonom získala aj sošku za najlepší bozk.

Johny Depp ešte končiť nechce...

Oceňované však boli aj filmové stálice. Za celoživotné dielo si tento rok prišiel prevziať sošku stále šarmantný Johny Depp. A vtip mu nechýbal.
"Chcel by som sa MTV veľmi pekne poďakovať! Je to naozaj úchvatná cena. Ale cítim sa, akoby ste chceli, aby som s týmto biznisom skončil," s úsmevom podotkol Johny Depp.

Sošku zobrala aj Jennifer Aniston

Smutní však neboli ani ostatní herci - sošky sa rozdávali vo viac ako desiatich kategóriách. Jednu získala napríklad  aj Jennifer Aniston, ktorá si odniesla sošku popcornu za výkon vo filme Hrozná šéfka.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Kristen Stewart  získal ana slávnosti MTV Awards aj ocenenie za najlepší bozk

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie