Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Harry Potter ako ho nepoznáte! Spieva a tancuje
Zdielať na

Harry Potter ako ho nepoznáte! Spieva a tancuje

Známe celebrity nezbierajú sošky iba za úlohy vo filmoch. Oveľa viac si mnohí cenia práve uznanie za svoje účinkovanie v divadle. Tohtoročné odovzdávanie cien sa nezaobišlo bez hviezdneho obsadenia. Prvýkrát sa na divadelných doskách po návrate z psychiatrie objavila aj Catherine Zeta Jones. Zo stoličiek zdvihol obecenstvo aj spievajúci a tancujúci Harry Potter.

Alebo skôr Daniel Radcliffe, ktorého si ale divácka obec pamätá z filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi. Keďže ale natáčanie už skončilo a tento júl sa chystá premiéra poslednej časti posledného dielu, kariéra sa hercovi Radcliffovi posunula ďalej. A vyplatilo sa mu staviť na divadlo! Za svoj spevácky debut totiž zožal ovácie! Pozrite sa!

Napokon sa späť do divadla vrátila aj manželka Michaela Douglasa. Pred časom skončila u psychiatra pre mániodepresiu, závislosť od alkoholu a drog. Nezvládla stres po pamätnej smutnej správe, že mužovi jej života zistili rakovinu. Pri odovzdávaní cien pre najlepšieho muzikálového herca však vyzerala oddýchnutá a jednoducho okúzľujúco....

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie