Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Emma Watson z Harryho Pottera: Spolužiaci ju šikanujú!
Zdielať na

Emma Watson z Harryho Pottera: Spolužiaci ju šikanujú!

Zdroj: ISIFA

Prerušila štúdium na americkej univerzite! Dôvodom má byť podľa zahraničných médií šikana a výsmech, ktorý šarmantná predstaviteľka Hermiony Grangerovej z čarodejníckeho filmu Harry Potter zažíva. Spolužiaci na ňu údajne pokrikovali, kedykoľvek odpovedala na prednáškach. Najobľúbenejšie bolo: "Tri body pre Chrabromil!"

Britská herečka, ktorá sa stala vďaka filmu o čarodejníkovi Harrymu Potterovi milionárkou a tvárou rozpoznateľnou na celom svete, si americkú univerzitu v štáte Rhode Island vybrala práve pre anonymitu. Podľa vlastných slov chcela žiť normálny životom študenta, čo sa jej zo začiatku aj darilo. Študenti na Brown University totiž populárny film nepoznali.

To sa však zmenilo, podľa denníka The Daily Mail si z nej viacerí spolužiaci začali uťahovať, vysmievať sa jej a pokrikovať na ňu na verejnosti citáty z filmu. Chrabromil je totiž jedna z fakúlt na čarodejníckej strednej škole Rokfort a každý úspech bol vo filme profesormi hodnotený bodmi. To isté teraz robili spolužiaci na Watsonovej prednáškach.

Oficiálne však na svojich stránkach herečka a modelka uvádza, že momentálne sa jej nakopilo množstvo povinností a keďže nechce školu zanedbávať, prerušila štúdium. "Potrvá to len semester, možno dva," napísala. Niektoré ďalšie médiá ale špekulujú nad tým, že pre šikanu zmení Watson aj miesto svojho štúdia... a možno presídli do New Yorku na niektorú z jeho univerzít.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie