Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vyšiel oficiálny trailer poslednej časti Harryho Pottera
Zdielať na

Vyšiel oficiálny trailer poslednej časti Harryho Pottera

Už len päť mesiacov delí fanúšikov čarodejníckeho učňa od jeho posledného dobrodružstva.

Harry Potter a Dary smrti je posledným a siedmy dielom v sérii dobrodružstiev čarodejníka Harryho Pottera a jeho priateľov ako aj celého čarodejníckeho sveta. Tvorcovia informovali už po skončení šiestej časti, že kniha je taká rozsiahla, obsahuje množstvo informácií a je bohatá na udalosti, že budú musieť siedmy diel rozdeliť na dve časti.

Svetová premiéra prvej je plánovaná už na 19 novembra! A na veľké finále si fanúšikovia budú musieť počkať na druhú časť plánovanú na 15. júla 2011.

REUTERS

Produkčná spoločnosť Warner Bros pritom nešetrila lákavými momentami, ktoré trailer obsiahol. Vidno, že nebude núdza o nervy drásajúce akcie, úteky a boje, šetriť sa nebude ani dávkou lásky a romantiky. Okrem už tradičnej trojky Daniela Radcliffa, Ruperta Grinta a Emmy Watson sa môžete tešiť aj na hviezdne obsadenie v podaní Heleny Bonham Carter (čarodejnica Bellatrix), Robbieho Coltranea (obrovský Hagrid), Bonnie Wrightovej (Ronova sestra Ginny), Ralpha Fiennesa (Lord Voldemort), Alan Rickmana (profesor Snape), Brendana Gleesona (profesor Moody) či Maggie Smithovej (profesorka McGonagallová) a mnohých ďalších.

REUTERS

Harry a jeho priatelia musia s odvahou čeliť ťažkej a nebezpečnej misii - nájsť všetky "horcruxy" Lorda Voldemorta (predmety, do ktorých ukryl Voldemort časti svojej duše a teda sily) a zničiť ich, čím spravia z neporaziteľného a mocného nepriateľa nielen čarodejníckeho ale aj "muklovského" (ľudského) sveta smrteľného slabučkého čarodejníka. A prvá časť tohto veľkého finále a napínavého dobrodružstva sa už nezadržateľne blíži!

Najčítanejšie