Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
10. séria Paneláku. Zo zákulisia a ešte čosi navyše
Zdielať na
Showbiznis

10. séria Paneláku. Zo zákulisia a ešte čosi navyše

Tento týždeň sa nezačal iba školský rok, ale aj nakrúcanie pokračovania desiatej série denného seriálu Panelák. Herci i štáb sa po dvojmesačných prázdninách vrátili do ateliérov na Kolibe a plní energie a elánu sa pustili do práce. My vám prezradíme zopár noviniek z nakrúcania tohto obľúbeného seriálu.

Angie, Imro, Maslák, Denisa, Viktória, Mirka a Nataly - to sú Panelákové postavy, ktoré po prázdninách ožili pred kamerami ako prvé. Herci, ktorí ich stvárňujú sa na tento deň nevedeli dočkať.

Scenár prvej časti po prázdninách obsahuje neuveriteľných 67 strán. Rovnako ako prváčikovia, aj herci z Paneláku, hoci sú po piatich rokoch už riadne ostrieľaní, cítili pred prvou klapkou malú nervozitu. "Vždy sa bojím, že som zabudol hrať," priznal herec Ján Koleník alias seriálový Maslák. No nielen herci sú z poprázdninovej prvej klapky nervózni. Asistentka režiséra a herečka v jednej osobe, Dada Duditšová priznala, že už ani nevie, čo sa už odvysielalo.

Prvé časti desiatej série, ktorá už druhý týždeň beží na televíznych obrazovkách, sa totiž nakrúcali ešte v júni. Vtedy sa herci naposledy stretli na pľaci s Milanom Kordiakom. No na oplátku medzi nich pribudli aj noví kolegovia.

V Paneláku sa dejú veľké veci. Okrem iného bude mať nadstavbu a tak v nových bytoch možno pribudnú noví nájomníci. Autor scenára, Andy Kraus, je naozaj asi jediný, kto vie, ako sa budú vzťahy a situácie v Paneláku ďalej rozvíjať. Zatiaľ je jasné iba to, že na chodbách najznámejšej bytovky nebude núdza o napäté situácie, šokujúce odhalenia a pribudnú aj nové tváre, ktoré dej a osudy postáv pekne zamiešajú.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie