Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Relax v znamení tanca. V River Parku to vrelo
Zdielať na

Relax v znamení tanca. V River Parku to vrelo

Malý New York sa presťahoval na chvíľu aj do nášho hlavného mesta. Dav tancujúcich ľudí, tak ako to býva napríklad na Time Square, zaplavil nábrežie Dunaja v River Parku. V horúcom rytme samby, moderného hiphopu, či energického dancehall sa hýbalo viac než 350 ľudí.

Slnko, leto, tanec, hudba a hýbajúce sa telá patria neodmysliteľne k sebe. Táto dokonalá kombinácia rozveselila nie len tancujúcich, ale aj okoloidúcich na nábreží Dunaja v Bratislave. Staršie generácie neodradili ani moderné tanečné kreácie. Užívať si rytmické pohyby mohli aj dôchodcovia, tehotné ženy, deti či absolútni taneční laici. "Môže prísť absolútne ktokoľvek," uviedla Mária Malecká z Riverpark Dance School. 

Prevahu mali ženy

Prevahu na parkete mali tentokrát ženy. Tie si niekoľko hodín  tanca pod vedením profesionálov užívali plnými dúškami. "Perfektné. No uvidíme, ako to teraz pôjde, ale dobre," hovorí reportérka JOJ-ky marcela Gatciová. Výblázniť sa a najmä ukázať, čo v nich je, mohli hneď na niekoľko rôznych tanečných štýlov. "MTV Style s Veronikou, to je jedna z takých mojich obľúbených hodín," hovorí Iveta Tkáčová z Riverpark Dance School.

Inštruktor z New Yorku

Lákadlom bol i newyorský hiphopový tanečník, ktorý sa tešil azda najväčšej priazni. V dave sme však objavili aj obľúbenú panelákovú herečku Zuzanu Vačkovú. Tá nápadne schudla vraj aj vďaka tancu. "Trénerka má grády, takže je to veľmi príjemné. Teším sa, že som tu bola," hovorí Zuzka Vačková.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie