Jasno
21°
Bratislava
Móric
22.9.2024
Meghan prekvapila verejným vyhlásením! S TÝMTO už definitívne skoncovala!
Zdielať na

Meghan prekvapila verejným vyhlásením! S TÝMTO už definitívne skoncovala!

Archívna reportáž

Vždy túžila preraziť vo svete filmu, v ktorom Meghan Markle (43) vyrastala vďaka svojmu otcovi Thomasovi Markleovi (80). O to prekvapivejšie je jej rozhodnutie, že sa už ako herečka nikde neobjaví. Zrejme si uvedomila, že svojím hereckým výkonom veľmi neoslnila, zato ho môže veľmi dobre uplatniť v jej podnikateľských a politických plánoch, kde sa už dlhšie urputne pokúša preraziť. No nepatrí medzi práve populárne tváre, rozhodne nie v Európe.

​Hoci po svojom odchode z kráľovského paláca Sussexovci tvrdili, že im prekážala nadmerná pozornosť médií, po ich príchode do Kalifornie sa o ňu paradoxne veľmi snažili. Podarilo sa im zakrátko získať veľmi lukratívne zmluvy s Netflixom aj Spotify, no ich dôveru zrejme sklamali. V Spotify s nimi zrušili zmluvu už vlani a zo strany Netflixu im to má hroziť na budúci rok. Meghan sa preto horúčkovito snaží nájsť oblasť, kde by zaujala a zároveň by jej to prinieslo veľké zisky. Najala si aj renomovaný tím odborníkov na svoju propagáciu. Od marca začala s uvádzaním svojho nového projektu pod názvom American Rivera Orchard.

Ako štartovací moment zvolila "domáci" jahodový džem, no zožala skôr posmech. Rozsah produktov pod touto značkou má byť ale veľmi obsiahly, od džemov, nátierok, cez obrusy, obrúsky, kuchárske knihy, až po kúpeľové soli, vône vrátane kadidla, telové mlieka, mydlá, ako aj kozmetiku. So svojimi podnikateľskými aktivitami sa nedávno pochválila aj v rozhovore pre Vanity Fair. Zároveň uviedla, že k herectvu sa už vrátiť nemieni. "Nie, skončila som. Myslím, že sa nikdy nemá hovoriť nikdy, ale mojím zámerom to rozhodne nie je," jasne odmietla možnosť jej návratu k nakrúcaniu filmov či seriálov.

Meghan si vyskúšala už všeličo, odkedy sa vydala za princa Harryho:

"Keď som hrala v Kravaťákoch, postava Rachel Zane bola s vami v obývačke, zatiaľ čo ste sedeli v pyžame a jedli čínu. Taký zážitok sa vtedy zdal byť veľmi blízky a osobný. Dnes si ale vyžaduje podobný moment vytvoriť niečo iné," vysvetľovala Meghan. "Veľmi zaujímavý je v tomto smere podcasting. Možno je to aj jedno z posledných miest, kde ľudia niekoho počúvajú osamote. Kde inde máte takú príležitosť?" prišla s alternatívou, ktorú si už aj zopárkrát vyskúšala a zrejme s ňou hodlá pokračovať. Okrem toho sa venuje spolu s Harrym aj ich spoločnosti Archewell, kde je hlavnou činnosťou charita v prospech žien, detí a mládeže a chce preraziť aj v politike.

Najčítanejšie