Jasno
18°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Harry jubiluje, MEGA darček pre neho pripravila jeho zosnulá stará mama Alžbeta II.!
Zdielať na

Harry jubiluje, MEGA darček pre neho pripravila jeho zosnulá stará mama Alžbeta II.!

V nedeľu oslávi princ Harry 40. narodeniny. Podľa informácií od zdroja blízkeho Sussexovcom bude princ sláviť iba v úzkom rodinnom kruhu doma v Montecite a potom sa má vybrať na dobrodružnú pánsku jazdu so svojimi blízkymi priateľmi údajne niekam do prírody. O tom, že by sa mal stretnúť s bratom Williamom, či so svojím otcom, kráľom Karolom III., nepadla ani zmienka. Ich vzťahy sú naďalej napäté. Princ Harry kedysi miloval divoké oslavy, kde to vedel aj poriadne roztočiť. Na jeho tridsiatku tieklo prúdom šampanské, ktoré mu mal poslať v niekoľkých krabiciach z Highgrove jeho otec Charles. Oslavu mu vtedy usporiadal v Clarence House jeho brat William. Štyridsiate narodeniny oslávi zrejme Harry bez nich, čo si však zapríčinil do značnej miery sám.

​V živote princa Harryho sa za posledných desať rokov toho zmenilo veľa. Zobral si za manželku americkú herečku Meghan Markle, s ktorou má syna Archieho a dcérku Lilibet. Pred 40. narodeninami povedal Harry pre People: "Ten najlepší darček, aký som kedy dostal, sú bezpochyby moje deti. Baví ma sledovať, ako rastú každý jeden deň, milujem byť ich otcom." Chýbajú mu však vraj jeho starí priatelia z Británie a snaží sa o opätovné spojenie. "Harry sa v Kalifornii cíti čoraz viac izolovaný," zdôvodnil to.

Zatiaľ čo sa Meghan cíti v žiare reflektorov ako doma, Harry sa drží v pozadí a je z toho skôr mrzutý a nešťastný. "Veci sa nevyvíjali tak, ako mienil. Chce si nájsť cestu späť do kráľovského života vo Veľkej Británii a hľadá radu od starých priateľov a spolupracovníkov," tvrdí zdroj. Keď Harry nedávno prišiel do Británie na pohreb strýka, jeho brat William sa od neho vyslovene dištancoval a s otcom to nie je oveľa lepšie. Zostáva mu tak len možnosť kontaktu s priateľmi. Pár z nich by sa malo zúčastniť aj "pánskej jazdy" počas výletu k jeho narodeninám. Mali by sa vybrať do Montecito Peak v oblasti Cold Spring Trail s mnohými potokmi aj jazierkami a živočíchmi.

Princ má napriek všetkému aj v Británii stále priaznivcov:

​Princ má plány na aktivity bez manželky aj počas ďalších mesiacov. V New Yorku sa má 23. až 27. septembra zúčastniť Valného zhromaždenia Organizácie Spojených národov a takmer súbežne aj týždňa klímy medzi 22. a 29. septembrom, aby "dosiahol pokrok v rade svojich sponzorstiev a filantropických iniciatív". Uviedol to jeho tím, no ťažko uveriť, že tam bude chýbať Meghan. Harry sa podieľa aj na príprave dokumentu Netflixu s názvom Polo, ktorý má vyjsť v decembri. Iste ho teší, že mu má na jeho bankové konto k 40. narodeninám pribudnúť 7 miliónov libier zo zvereneckého fondu, ktorý vytvorila matka kráľovnej Alžbety II. pre pravnúčatá, ako píšu The Times, a to je už poriadny darček.

Najčítanejšie