Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Po štyroch mesiacoch Kate prelomila mlčanie! TAKÁTO je pravda o jej zdravotnom stave!
Zdielať na

Po štyroch mesiacoch Kate prelomila mlčanie! TAKÁTO je pravda o jej zdravotnom stave!

Archívna reportáž

Už od polovice júna sa začala princezná Catherine (42) konečne objavovať na verejnosti, na veľkú radosť jej ustarostených priaznivocov. Od februára podstupuje liečbu rakoviny, čo ale priznala svetu až 22. marca. Odvtedy bolo opäť ticho až do oslavy narodenín kráľa Karola III. na tzv. Trooping the Colour 15. júna, keď sa tam ukázala spolu s Williamom a ich deťmi. Sľúbila, že sa zúčastní počas leta aj pár ďalších akcií. Naposledy sa ukázala 14. júla na finále Wimbledonu, ale jej vyhlásenie, v ktorom "víta silu prírody", akoby naznačovalo, že sa jej zdravotný stav zlepšuje.

​Ako na Trooping the Colour, tak aj na finále Wimbledonu vyzerala princezná Catherine skvelo. Novak Djokovič sa vyjadril, že bolo pre neho 'výsadou' byť opäť v jej spoločnosti. "Povedal som jej, že je veľmi pekné vidieť ju v dobrom zdraví. Zdá sa, že je zdravá," zaznelo vraj z jeho úst. Princezná informovala o svojom zdravotnom stave iba deň pred jej účasťou na oslave narodenín kráľa. Dobrý smer potvrdila aj pred pár dňami vo svojom vyhlásení na oficiálnej stránke Walesovcov. 

Catherine je patrónkou Prírodovedeckého múzea a komentovala jeho iniciatívu na zriadenie dvoch záhrad. "Veľmi podporujem záväzok múzea vytvoriť špeciálny priestor, ktorý povzbudí ľudí všetkých vekových kategórií, aby sa znovu spojili s prírodou a dozvedeli sa viac o tom, ako môžeme chrániť náš prírodný svet," uviedla. "Poznám silu prírody na podporu nášho rozvoja a pohody tým, že nám prináša radosť a pomáha udržiavať nás fyzicky, duševne a duchovne zdravými," pokračovala s tým, že ona sama nachádza v prírode veľkú radosť a podporu pri liečbe.

Kate svojím priznaním v marci šokovala svet:

​Zdroj, ktorý má byť priateľom Kate a Williama, prezradil: "Vôbec ma to neprekvapuje. Má veľmi starodávnu vieru v dôležitosť čerstvého vzduchu. Prechádzky po pláži a v prírode boli vždy jej útechou, samozrejme v posledných mesiacoch viac ako kedykoľvek predtým." Mnohí obdivovatelia a podporovatelia princeznej Catherine považujú jej vyhlásenie o "sile prírody" za náznak jej vlastného uzdravenia. Zároveň dúfajú, že táto pozitívna správa by mohla byť predzvesťou jej návratu k verejnej práci na plný úväzok. Princezná ale priznáva, že nie je vždy všetko ružové. "V zlých dňoch sa cítim slabá, unavená a musím svoje telo nechať odpočívať. Ale v tie dobré dni sa cítim byť silnejšia, chcem si čo najviac užiť to, že sa cítim dobre," prezradila svoju cestu pri prekonávaní ťažkého protivníka. 

Najčítanejšie