Jasno
21°
Bratislava
Berta
2.7.2024
Problém, s ktorým Kate bojujúca s rakovinou nerátala! Na TOTO si musí najať výpomoc!
Zdielať na

Problém, s ktorým Kate bojujúca s rakovinou nerátala! Na TOTO si musí najať výpomoc!

Archívna reportáž

Uprostred prebiehajúceho procesu uzdravovania princeznej Catherine (42) sa ukázalo, že potrebuje pomerne neobvyklú pomoc. Od momentu, keď verejne priznala svoju diagnózu rakoviny, jej totiž prichádza obrovské množstvo korešpondencie, na ktorú sama nestačí. Kvantum podporných listov a darčekov, pričom každý jeden is zaslúži odpoveď. Preto sa spolu s manželom, princom Williamom (42), rozhodli rozšíriť počet členov ich pracovného tímu v Kensingtonskom paláci v Londýne. Začiatkom júna vyhlásili nábor pre záujemcov, šancu ale dostane len jeden.

​V piatok sa uzavrela možnosť podať si prihlášku na miesto špecialistu na korešpondenciu do pracovného tímu Walesovcov. Jedná sa o trvalý pracovný pomer na plný úväzok od pondelka do piatku. Požiadavky pre uchádzačov boli podrobne uvedené na ich oficiálnom webe aj na LinkedIn: "Ako špecialista na korešpondenciu budete zodpovedný za poskytovanie komplexnej podpory v súvislosti s korešpondenciou prijatou ich kráľovskými výsosťami. Budete úzko spolupracovať s kanceláriou súkromných tajomníkov, internými tímami pre komunikáciu a návštevy a podujatia a všeobecným tímom pre korešpondenciu v Buckinghamskom paláci..."

Od uchádzača sa vyžaduje vysokoškolské vzdelanie, predchádzajúce skúsenosti s prácou na porovnateľnej pozícii, zodpovednosť za vedenie, administratívne a organizačné schopnosti, spravovať viacero tematických oblastí a veľké objemy korešpondencie, nadšenie, vynikajúce komunikačné schopnosti, rozhodovať o vhodných reakciách a postupoch, s ľahkosťou nadväzovať kontakt so širokou škálou jednotlivcov a zainteresovaných strán, interne aj externe, vrátane kráľovských seniorov. Kancelária sa nachádza v Kensingtonskom paláci, ale bude potrebné cestovať aj do iných kráľovských domácností v Spojenom kráľovstve.

Kate osobne priznala trpkú diagnózu:

​Vybraný šťastlivec bude neustále v kontakte aj s externými organizáciami, miestnymi orgánmi, vládou a charitatívnymi organizáciami. Pri vykonávaní práce musí zachovávať pokoj aj pod tlakom prísnych termínov. Vždy sa vyžaduje udržať dôvernosť na najvyššej úrovni a pracovať s extrémnym taktom a diskrétnosťou. Požiadaviek je ozaj veľa, ale na druhej strane bude mať vybraná osoba tú česť pohybovať sa v najvyšších kruhoch a exkluzívnych priestoroch, byť súčasťou kráľovskej rodiny bez toho, aby sa do nej narodila, a ako sa uvádza v nábore, hľadali človeka "bez ohľadu na pohlavie, rasu, etnický či národnostný pôvod, postihnutie, náboženstvo, sexuálnu orientáciu alebo vek".

Najčítanejšie