Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Princ Louis oslavuje 6. narodeniny, jeho najnovšia fotka nesie dôležitý odkaz!
Zdielať na

Princ Louis oslavuje 6. narodeniny, jeho najnovšia fotka nesie dôležitý odkaz!

Archívna reportáž

Najmladší potomok princa Williama a princeznej Catherine oslavuje. Hoci ho mnohí stále považujú tak trochu za bábo v porovnaní s jeho staršími a dokonalo vychovanými súrodencami, Louis má už šesť rokov. Jeho rodičia ostali verní tradícii a v tento deň opäť zverejnili rozkošnú portrétnu fotografiu. Tá nesie aj dôležitý odkaz - ako autorka je totiž uvedená princezná Catherine, čo znamená, že si napriek náročnej liečbe stále dokáže užívať čas s rodinou.

​Princ a princezná z Walesu privítali svoje tretie dieťa na svete 23. apríla 2018, mesiac pred svadbou Meghan a Harryho. Hoci Kate túžila ešte aj po štvrtom bábätku, princa vraj už o ďalšom rozširovaní rodiny nechcel ani počuť. A tak sa stal malý Louis tak trošku maznáčikom, čo je zjavné aj z jeho nezbedného správania.

Napriek tomu, že šesťročný Louis patrí k najmladším členom kráľovskej rodiny, rozhodne si vydobyl miesto jedného z najobľúbenejších a najzábavnejších členov kráľovskej rodiny u verejnosti. O tom, že dokáže byť poriadne tvrdohlavý a dá jasne najavo, keď sa mu niečo nepáči, presvedčil verejnosť už mnohokrát.

Pripomeňte si maličkého princa krátko po narodení:

​Na oslave platinového jubilea kráľovnej Alžbety II. bavil ľudí svojím nepatričným vyčíňaním, keď na neho neplatila ani mamina snaha primäť ho k dôstojnému správaniu. Niektorí ľudia boli priam pohoršení, akoby zabudli na vek malého princa. Nerobil nič iné, ako bežné deti v školkarskom veku. Predviedol sa aj na vianočnom koledovaní vo Westminsterskom opátstve, kde tiež nešetril grimasami. 

Jeho súrodenci, desaťročný princ George a osemročná princezná Charlotte, sa podobne významných udalostí zúčastnili už viackrát, pre Louisa to bola premiéra. Jeho rodičia usúdili, že by sa už mohol správať ako sa patrí. Mýlili sa, Louis sa urputne snažil sfúknuť sviečku Charlotte, ktorá stála vedľa neho. Tá sa nenahnevala, naopak, tiež sa smiala spolu s bratom. A zdá sa, že je to sympatické aj ľuďom, okrem prudérnej menšiny...

Pre ženu

Najčítanejšie