Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jasné pravidlá! Unikli detaily o výchove detí Kate a Williama, TOTO ich deti nesmú!
Zdielať na

Jasné pravidlá! Unikli detaily o výchove detí Kate a Williama, TOTO ich deti nesmú!

Archívna reportáž

William a Kate tvoria harmonický pár už pomaly 15 rokov

Odvtedy, čo sa princ William (41) a Kate Middleton (41) stali prvýkrát rodičmi, ubehlo už vyše desať rokov. Po prvom synovi Georgeovi (10) prišla na svet dcéra Charlotte (8) a neskôr ešte ďalší syn Louis (5). Skúseností nabrali za tie roky po všetkých smeroch veľa. Ich snahou je skĺbiť povinnosti v prospech monarchie s rodičovskými, nechcú zanedbať výchovu ani jedného z ich troch detí. Zdá sa, že sa William drží štýlu voľnejšej výchovy.

​Počas rekonvalescencie po operácii princeznej Catherine sa jej manžel princ William snaží byť pri nej a ich troch deťoch čo najviac, aj keď mu pribudli kráľovské povinnosti pre neprítomnosť jeho otca. Tento týždeň majú kráľa Karola III., bojujúceho s rakovinou, zastupovať súrodenci princezná Anna a princ Edward. Kráľovná Camilla odletela na dovolenku a voľno si kvôli rodine zobral aj William. Kate je iste rada, že sa budú môcť deťom venovať obaja. 

Princ George má vraj vášeň pre prírodu podobne ako jeho starý otec, prezradil kráľovský zdroj. Mame rád pomáha aj v záhrade a dokonca jej radí, kam má umiestniť rastliny či kvety. Má svoj jasný názor, ako sa aj očakáva od budúceho kráľa, hoci je vraj tichší ako Charlotta a Louis. Ak dôjde medzi nimi k roztržke, rodičia si ich vezmú bokom a porozprávajú sa s nimi. Úplne tabu je v tejto rodine krik, ba čo aj len náznak zvyšovania hlasu. "Vysvetlia im, čo sa deje, načrtnú dôsledky, ale nikdy na nich nekričia," uvádza zdroj. Obaja sú zástancami tzv. rešpektujúcej výchovy a nechcú nechať deti samy so svojimi myšlienkami a pocitmi, preto o každom probléme diskutujú.

Aktuálne rodinu trápia zdravotné problémy, okolo Kate sa rozvírili najrôznejšie konšpirácie:

​Pred rokom princezná z Walesu hovorila o výzvach moderného rodičovstva. Priznala, že "dnes je ťažké vychovávať deti". Vysvetlila aj prečo: "Nie je to o počte hračiek, ktoré majú, alebo o počte výletov, ktoré s nimi podnikáte. Je to len o uistení sa, že okolo seba majú v ich živote správnu emocionálnu podporu od dospelých". Tak ako ona, aj William sa snažia, aby boli pre svoje deti "najlepšími priateľmi", ako to zažila počas vyrastania v jej rodine. Spomínala, že mala úžasnú babičku, ktorá sa ňou a súrodencami hrala, všeličo s nimi vyrábala, varila, starali sa s ňou o skleník aj záhradu. Snaží sa to teraz všetko zakomponovať do zážitkov s jej deťmi. V ich dome bolo vždy "veľa lásky" a to isté chce aj pre jej tri deti. S manželom je v tejto téme v úplnej zhode.

Najnovšia fotka Kate s deťmi zožala obrovskú kritiku pre zjavné úpravy:

Pre ženu

Najčítanejšie