Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Harry má problém! Exmilenka mu hrozí, že nájde svoje pikantné fotky na OnlyFans!
Zdielať na

Harry má problém! Exmilenka mu hrozí, že nájde svoje pikantné fotky na OnlyFans!

Archívna reportáž

Odchod od kráľovskej rodiny Harrymu mnohí stále nezabudli

Tak ako sa podľa mnohých princ Harry (38) s manželkou Meghan (42) priživujú na sláve britskej kráľovskej rodiny, sa bývalá striptérka Carrie Royale rozhodla využiť Harryho. Kedysi si s ním užila počas párty v Las Vegas a na dôkaz má aj veľmi pikantné fotografie, ktoré chce zverejniť na portáli pre dospelých, OnlyFans, a zarobiť na tom. Niečo sa síce už vtedy objavilo v médiách, ale vraj ich má Carrie ešte viac v jej mobile.

​Nie je tajomstvom, že si princ Harry v mladosti, pokým sa nedal dokopy s Meghan Markle, rád užíval, pričom tieklo neraz priveľa alkoholu a nechýbali občas ani drogy. Vedeli by o tom niečo porozprávať aj účastníci a svedkovia aristokratickej svadby v kaštieli v Belej, neďaleko Štúrova, kde v roku 2014 prežúroval tri noci a v nedeľu skoro ráno ho zbierali z cesty pred kaštieľom, kde si ľahol, dve dámy, ktoré mu robili po celý čas spoločnosť, a uložili ho spať. Aj v Las Vegas, kde sa dva roky predtým zúčastnil divokej party, nebol zďaleka triezvy.

Napriek jeho výčinom, keď si raz dokonca v rámci špásu na karnevalovom večierku obliekal nacistickú uniformu, ho mali mnohí ľudia radi, jeho divoké rebelstvo v konzervatívnej monarchii im bolo sympatické. Zmenu v správaní po tom, ako sa dal dokopy so ctižiadostivou Meghan Markle, niesli jeho fanúšikovia ťažko. Zrejme sa k nim radila aj bývalá striptérka Carrie Royale, ktorá s ním strávila divokú noc na párty v Las Vegas. Ako dôvod rozhodnutia, prečo chce zverejniť jeho intímne fotky, uviedla: "Pretože je to prekliaty idiot a úplne ma vynechal v tej jeho knihe."

Dôvod, prečo chcela fotky zverejniť, je jasný:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Carrie Royale (@carrieroyale)

Carrie si skutočne myslela, že princ na ňu nikdy nezabudol. No zdá sa, že toto pripomenutie ju vyjde dlho.  "Nikdy predtým som tieto obrázky nezverejnila z rešpektu. Ale teraz na tom nezáleží. Harry bol tak bláznivý, miloval zábavu a bol spontánny. Kam sa to podelo? Myslím, že z neho Meghan vysala život, takže teraz je nudný a ona doma nosí nohavice. Myslím, že je z neho teraz tak trochu p*čus, ktorý ukazuje opačnú stránku toho, čím býval," zhodnotila ostro. Na zverejnení fotiek na OnlyFans by chcela zarobiť. "Mám fotky pri bazéne pred tou nocou a Harryho veľmi erotické zábery. Verejnosť ich nikdy nevidela a ľudia budú šokovaní," tvrdí Carrie, ktorá bola vtedy za dominu, ale dnes vedie produkčnú agentúru. No ako sa ukázalo, Harry je predsa len vážený človek a tak ho zachránila samotná platforma. Žiadne Harryho pikantné fotky u nich nikto nezverejní.

Pre ženu

Najčítanejšie