Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Meghan dostala poriadne studenú sprchu! Namiesto ovácií poníženie!
Zdielať na

Meghan dostala poriadne studenú sprchu! Namiesto ovácií poníženie!

Archívna reportáž

Po minuloročnom vydaní memoárov Spare/Náhradník britského princa Harryho (38) sa špekuluje o tom, že sa tento rok bude o to isté snažiť aj jeho manželka Meghan Markle (42). Môže to vyplývať aj z toho, že vydanie Harryho monografie malo byť podľa zdroja súčasťou dohody Sussexovcov s vydavateľstvom o štyroch knihách.

​Minulý rok nebol pre Meghan Markle a princa Harryho veľmi vydarený. Po tom, čo sa v januári objavili na trhu Harryho memoáre, kde opäť očiernil najvyšších členov britskej kráľovskej rodiny vrátane svojho otca, začala jeho popularita stále viac klesať a spolu s ním aj Meghanina. Tá hneď najala špičkovú agentúru PR na zlepšenie ich imidžu, ale ani to nepomohlo a v americkom časopise The Hollywood Reporter ich v decembri zaradili medzi lúzrov roka, čo bolo nepochybne veľké poníženie.

Veľkou ranou bolo pre nich aj predčasné ukončenie lukratívnej zmluvy so Spotify, a tak hneď horlivo hľadali iné zdroje príjmov. Meghan sa vrátila na Instagram, má mať plány preraziť v Hollywoode produkciou filmu, ale rysovala sa jej tiež lukratívna dohoda so spoločnosťou Audible. Najnovšie sa hovorí o jej ambíciách na vydanie memoárov. Vyšla jej už kniha pre deti Bench/Lavička a spolu s Harrym majú písať vraj aj wellness sprievodcu. Lynn Carratt z Press Box PR si je istá, že je to súčasť ich dohody s vydavateľstvom, pričom zlatým klincom majú byť memoáre Meghan, ale tento rok azda ešte na to nebude ten správny čas.

Meghan dostala príležitosť spolupracovať aj na jednom čísle prestížneho magazínu:

​Životopisec Tom Bower, autor knihy Pomsta o Meghan a Harrym, povedal pre GB News na margo Meghan: "Mám informácie, že píše svoje pamäti". Potvrdil to aj kráľovský komentátor Neil Sean, ale spomenul pritom, že ju vo vydavateľstve požiadali o ukážku, čo pri tak "prestížnych" autorom nebýva pravidlo. "Viete si predstaviť to poníženie, keď jej povedali, že by najprv chceli vidieť aspoň tri kapitoly, aby videli, ako sa príbeh vyvinie," komentoval požiadavku, ktorá má vo svete vydavateľstva znamenať jediné - že jej veľmi neveria. Podľa neho je riziko, že sa u nej prejaví zatrpknutosť voči kráľovskej rodine, a bude to opäť hlavná téma knihy. Akurát, že zjavne im toto ohováranie popularitu neprináša...

Najčítanejšie