Zatiahnuté
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
TOTO prehltnú len ťažko! Meghan a Harry sú oficiálne lúzri roka!
Zdielať na

TOTO prehltnú len ťažko! Meghan a Harry sú oficiálne lúzri roka!

Archívna reportáž

Sussexovci možno verejnosť zaujímajú, no nie práve v pozitívnom zmysle

Keď v americkom časopise The Hollywood Reporter nedávno zverejnili víťazov a porazených v roku 2023 v Hollywoode, nepochybne Sussexovcov nepotešili. V recenzii časopisu sa v hodnotení dosahovania cieľov okrem vyzdvihnutia najúspešnejších, poukázalo aj na problémy tých, ktorí sú na spodných priečkach rebríčka.

​Ctižiadostivú Meghan Markle môže aj roztrhnúť od zlosti, keď napriek tomu, že si kvôli zlepšeniu jej a Harryho imidžu najali tento rok významného odborníka PR, ich zaradili v časopise The Hollywood Reporter medzi dvoch najväčších lúzrov za rok 2023. Podľa názoru poroty na to boli až tri hlavné dôvody - dokument Netflixu Harry & Meghan, Harryho autobiografia Spare/Náhradník, kde len "fňukal" a Meghanin podcast Archetypes, ktorý po pár epizódach stiahol Spotify z vysielania, ba so Sussexovcami ukončil predčasne lukratívnu zmluvu a nazvali ich podvodníkmi.

Ešte v marci sa Sussexovci ocitli v epizóde South Parku s názvom World-Wide Privacy Tour a riadne ich zosmiešnili za ich neustále reči o túžbe po súkromí v kontraste s činmi, keď stále vydávajú nové a nové informácie zo súkromia. Autori uviedli, že značka Harry a Meghan sa nafúkla do obrovskej bubliny, ktorá už len prosila o prasknutie a South Park bol vraj špendlíkom. Aj nezisková organizácia Sussexovcov Archewell Foundation údajne zaznamenala za posledný rok pokles finančných darov o 11 miliónov dolárov.

Meghan má o sebe vysokú mienku, kritika a neúspech sú pre ňu iste poriadne mrzuté:

​Napriek tomu však nie je všetko v Hollywoode pre Harryho a Meghan stratené. Agent talentov Jonathan Shalit pre The Sun povedal: "Posledných pár mesiacov nebolo pre nich z pohľadu PR dobrých, ale sú magnetickým párom, o ktorý má svet obrovský záujem. Áno, stále hľadajú svoje miesto na verejnej scéne. Ale v širšej schéme vecí je o čo hrať." V The Hollywood Reporter uviedli, že pár utiekol z kráľovského paláca pred životom vo verejnej službe, aby získal status celebrity v Spojených štátoch, ale dosiaľ sa im to nepodarilo Víťazkou roka v rebríčku sa stala Taylor Swift, výborne uspela aj Jenny Ortega, na druhej strane lúzrom je podľa Hollywood Reporter aj Elon Musk či Ezra Miller.

Pre ženu

Najčítanejšie