Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ponuka snov, na akú Meghan čakala! VŠETKO by sa mohlo zmeniť!
Zdielať na

Ponuka snov, na akú Meghan čakala! VŠETKO by sa mohlo zmeniť!

Archívna reportáž

Meghan si vyskúšala už skutočne všeličo

Je to až neuveriteľné, koľko šťastia má naloženého v osude Meghan Markle (42). Zdá sa, že splnenie jej sna o veľkej politike jej doslova padlo k nohám. Po nedávnom skone deväťdesiatročnej kalifornskej senátorky Dianne Feinstein sa v americkom Senáte uvoľnilo miesto. Ako potenciálna kandidátka naň sa ukazuje byť aj Meghan. Vzhľadom na jej záujem o politiku a aktivity v tomto smere to nie je ale až tak prekvapujúce. Podpora, ktorú dostáva od guvernéra Kalifornie Gavina Newsoma, ešte viac tieto špekulácie podporuje.

​O mimoriadnych ambíciách Meghan Marle sa zaiste nedá vôbec pochybovať. Napohľad obyčajné dievča z priemernej rodiny v LA sa vďaka svojej pevnej vôli a cieľavedomosti dokázalo zviditeľniť ako herečka v seriáli Kravaťáci a vďaka tej správnej známosti vedela zariadiť, aby sa stretla dokonca s britským princom Harrym na tzv. "rande naslepo".  Očarila ho a onedlho vstúpila do britskej kráľovskej rodiny a zožala konečne svetovú slávu. Ale čoskoro zistila, že hrá druhé husle a tak primäla manžela, aby spolu skúsili šťastie v jej rodnej krajine neobmedzených možností. Nikdy sa netajila svojimi politickými ambíciami, údajne by sa nezdráhala zabojovať aj o ten najvyšší post - prezidentku USA. Ak by sa jej teraz podarilo získať senátorské kreslo, nakročí na tú správnu cestu.

Kľúčový darca Demokratickej strany, blízky kalifornskému guvernérovi Gavinovi Newsomovi, ktorý má vybrať náhradu za Dianne Feinstein, povedal pre DailyMail: "Meghan je určite beh na dlhé trate, ale v šialenstve, v ktorom je dnes americká politika, to nie je nemožné. Stali sa aj bláznivejšie veci." Potenciálny vstup Meghan Markle do politickej sféry zaujal svetovú pozornosť. Spojenie kráľovského rodu s americkou politikou je pre mnohých nepochybne fascinujúce.Vojvodkyňa zo Sussexu v rámci jej ambícií preraziť na scéne americkej politiky, mala dostávať rady aj od guvernéra Kalifornie Gavina Newsoma a nie je preto iba náhoda, že sa ocitla na zozname možných kandidátov do Senátu za Feinstein. Navyše svojho času prehlásil, že by v prípade skonu staručkej senátorky za Kaliforniu Feinstein vymenoval do Senátu ženu tmavej pleti.

Meghan to v Británii nemala jednoduché..:

​Do karát vojvodkyne hrá aj to, že top kandidátky už oznámili, že sa budú uchádzať o senátorské kreslo v nasledujúcich voľbách v novembri 2024. Newsom si preto nemohol dovoliť vybrať žiadnu z týchto kandidátok, pretože by to bolo vnímané ako výhoda. Meghan by však pri svojich ambíciách mala počítať aj s tým, že ak si chce zachovať titul vojvodkyne, namala by sa ako príslušníčka britského kráľovského rodu pliesť do politiky, ako je roky u monarchov zvykom aj zásadou. To ju ale zrejme trápi najmenej, jednak kašle na pravidlá, a po druhé, ak by si našliapla na chodníček vysokej političky, bol by to splnený sen. Žiaľ, už je známe, že tentokrát to ešte nebude. "Namiesto Markle si Newsom vybral Butler, demokratickú strategičku, ktorá sa snaží o zvolenie pro-choice kandidátov do úradov po celej krajine," povedal pre DailyMail nemenovaný zdroj výsledok, ktorý Meghan nepochybne ani trochu neteší. Musí bojovať ďalej.

Pre ženu

Najčítanejšie