Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dokonalá idylka?! Po klebetách o kríze zverejnili Sussexovci spoločné video!
Zdielať na

Dokonalá idylka?! Po klebetách o kríze zverejnili Sussexovci spoločné video!

Archívna reportáž

V Británii nie sú Sussexovci obvykle vítaní, v USA sa im darí iste lepšie

Po období, kedy sa vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu načas stiahli z verejnosti a začalo sa hovoriť o ich manželskej kríze, dávajú zas o sebe vedieť. Zrejme chcú dokázať, že sú v pohode, a tak tieto klebety vyvrátiť. V USA, kde sa usadili po ich odchode z britského kráľovského paláca, sa začali venovať aj charitatívnej oblasti. To sa hodí najmä Meghan, ktorá má vysoké politické ambície. Z jedného telefonického kontaktu s mladými predstaviteľmi iniciatív pre bezpečnosť internetu zverejnili idylické video.

​V záhrade luxusnej rezidencie v Montecite, ktorú vlastnia Sussexovci, sa uskutočnil ich krátky, len niečo vyše dvojminútový rozhovor s pár predstaviteľmi z 26 iniciatív vedených mladými ľuďmi, ktorým boli pridelené 2 milióny dolárov na podporu ich práce na budovaní inkluzívnejšieho, spravodlivejšieho a zodpovednejšieho technologického ekosystému. Rozhodol o tom poradný výbor fondu Responsible Technology Youth Power Fund (RTYPF), ktorého cieľom je posilniť postavenie mladých ľudí pri ich zasadzovali za zmeny, ktoré chcú vidieť v oblasti technológií a ich bezpečnosti.

Nadácia princa Harryho a Meghan Archewell Foundation je tiež členom tohto výboru a video s komunikáciou s pár nadšenými mladými ľuďmi, ktorí získali grant, urobili a zverejnili zrejme najmä preto, aby na jednej strane potešili mladých šikovných ľudí, ale aj svetu ukázali, že žiadna kríza a už vôbec rozchod im nehrozí. Vo videu sedeli vedľa seba na lavičke v ich záhrade a nešetrili pritom úsmevmi.

Meghan a Harry zavolali mladým lídrom, vyzerali pritom dočista idylicky:

Video s ich gratuláciami mladým ľuďom, ktorí sa mohli tešiť z víťazstva v grantovej súťaži, zdieľala RTYPF. Hoci vybraní aktivisti zaiste vedeli, že im budú Sussexovci volať, tvárili sa prekvapene a dávali najavo svoje nadšenie. Ale aj Meghan a Harry mali počas rozhovoru rozžiarené tváre a vyjadrovali mladým aktivistom vďaku za ich úsilie o bezpečnosť na internete, medzi iným aj snahám ako zabrániť aj kyberšikane.

Fond pre mladých s nadšením zdieľal telefonát, zdá sa, že si len preto aj založili profil na Instagrame:

instagram/RTYPF

​Harry ku koncu rozhovoru povedal: "To je úžasné, presne preto robíme to, čo robíme. Presne preto vznikol Youth Power fund. Ďakujem vám za všetko, čo robíte, najmä naše deti sú vám nesmierne vďačné." Na to Meghan so smiechom dodala: "Ešte to nevedia, ale budú!" Z tejto dojemnej scénky vo videu by sa mohlo dať usúdiť, že Sussexovci sú priam dokonalý pár mysliaci na šťastnú budúcnosť ich detí. Ostáva veriť, že ukázali pravdivú podobu svojho vzťahu a klebety o rozchode sú skutočne len klebety.

Najčítanejšie