Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Meghan chce vraj za rozvod šialené peniaze a deti len pre seba! Sussexovci zareagovali!
Zdielať na

Meghan chce vraj za rozvod šialené peniaze a deti len pre seba! Sussexovci zareagovali!

Archívna reportáž

Meghan neprišla na korunováciu, mala svoje dôvody

Po dohadoch z posledných mesiacov o kríze v manželstve princa Harryho (38) a Meghan Markle (41) teraz vyšla na povrch poriadne šokujúca informácia. Dohoda o rozvode je už údajne vážnou témou, a ako sa zdá, Meghan z nej hodlá odísť víťazne, ak sa to dá vôbec pri rozvode povedať.

​Sussexovci sa síce navonok tvária, že si chcú udržať svoj súkromný život mimo médií, ale v skutočnosti robia všetko preto, aby sa neustále zviditeľňovali. Dostali sa kvôli tomu aj do epizódy seriálu South Park s názvom The Worldwide Privacy Tour (Svetové turné za súkromie). Meghan to vraj veľmi rozčúlilo, ale to už bola len čerešnička na torte po negatívnych ohlasoch na ich dokument Harry&Meghan a princovu knihu Spare/Náhradník. Napätie sa preto malo prejaviť aj v rámci manželstva. Princ Harry prišiel na korunováciu otca bez Meghan, tej zas na ruke chýba snubný prsteň.

Vzťahy s kráľovskou rodinou majú Sussexovci natoľko narušené, že sa kráľ rozhodol, aby do konca júna vypratali aj sídlo Frogmore Cottage, ktoré dostali do užívania od zosnulej kráľovnej. Tak prišli o posledné útočisko na kráľovskom dvore. Harrymu to iste nie je ľahostajné, Meghan to zrejme veľmi netrápi, keďže srdcu blízke sú jej USA. On sa však údajne od nej často utieka do svojho prenajatého apartmánu v súkromnom klube. Skloňuje sa už preto aj slovo rozvod. Aktuálne poriadne šokovali informácie na webe marca.com, od údajne dobre informovaného zdroja, že Meghan v takom prípade od Harryho požaduje vyše 80 miliónov dolárov a výhradnú starostlivosť o deti. 

Prvé špekulácie o problémoch v raji Sussexovcov rozprúdilo video, na ktorom Meghan odmietla pobozkať svojho manžela:

No zdá sa to byť zatiaľ skôr len klebeta, keďže Sussexovci sa rozhodli reagovať na tieto správy najlepšie, ako mohli. Ukázali sa ruka v ruke s úsmevom na verejnosti. Či a koľko im ten úsmev vydrží, aj keď postupne prichádzajú o zdroje financovania ich nákladného života, je otázka. Začiatkom júna výkonný riaditeľ Spotify Bill Simmons označil dvojicu za „lenivých“ a „kráľovských podvodníkov“ a ukončil s nimi spoluprácu. Hrozí im to aj v prípade Netflixu. Ich značka stráca silu a vyzerá, že každý bude nakrúcať už zvlášť. Harry sa má vraj preto zakrátko vybrať do jeho milovanej Afriky, no bez Meghan. Aj to zrejme bude skúška vzťahu, ktorý mnohí odsudzujú na zánik.

Po dohaoch o kríze vo vzťahu zachytili paparazzi Meghan a Harryho s úsmevom na tvári: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sussex Fan Page ?? (@meghanluvsharry)

Súvisiace články

Najčítanejšie