Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rana pre Harryho a Meghan! Slučka sa zaťahuje, pôjdu ešte s prosíkom do paláca?!
Zdielať na

Rana pre Harryho a Meghan! Slučka sa zaťahuje, pôjdu ešte s prosíkom do paláca?!

Archívna reportáž

Meghan neprišla na korunováciu, mala svoje dôvody

Nad luxusnou usadlosťou v kalifornskom Montecite, kde žije rodinka Sussexovcov, sa zaťahujú mraky. Spoza oceánu už vychŕlili množstvo špiny na adresu najvyšších členov britskej kráľovskej rodiny už pred dvomi rokmi pre Oprah Winfrey a vydali sa na cestu za slávou a peniazmi. Ako sa ukazuje, kydať na monrachiu boli asi ich jediné tromfy, ktoré sú už fuč, najmä po uvedení dokumentu Harry&Meghan na Netflixe a vydaní Harryho autobiografie Spare. Kde ale prídu k ďalším miliónom na ich nákladný život?

Ktovie na čo myslela Meghan Markle, keď sa nebála vystúpiť pred celým svetom, aby okydávala členov najvýznamnejšej kráľovskej rodiny sveta. Pritom ju tam prijali so všetkými poctami, ako sa patrí na nevestu syna následníka trónu, teraz už kráľa Karola III. Meghan ale zjavne mala svoj plán a na svoju stranu postavila aj manžela Harryho, ktorý sa zmenil na nepoznanie. Pýcha však predchádza pád, svetu sa už zunovalo počúvať donekonečna ich fňukanie, a odrazu sa im plány začali rozpadávať, nemajú čím zaujať.

Z dvoch najvýznamnejších zmlúv, ktoré Sussexovci získali ešte v roku 2020 po príchode do USA, konkrétne s Netflixom a Spotify, im jedna už padla a chýli sa k tomu údajne aj v prípade druhej. Spotify s nimi vypovedala zmluvu začiatkom júna pre ich slabú aktivitu a veľmi nespokojní sú s nimi vraj aj v Netflixe. U Meghan sa prejavuje až chorobný narcizmus, podľa zdrojov odtiaľ je panovačná a myslí si, že "vie ako riadiť Hollywood", čím skutočných majstrov fachu iba dráždi. The Sun citoval slová nemenovaného zdroja: "Veľký nápad, podpriemerné prevedenie". Ale aj s tými nápadmi je to otázne, údajne je v nich veľa plagiátorstva, čo aj aktuálne vyplynulo. Obaja sa pritom tvária ako hollywoodske celebrity a veľmi sa im do práce nechce. Netflix im preto údajne odmieta vyplatiť 51 miliónov dolárov, ktoré im podľa zmluvy ešte dlhuje.

Po Spotify sa zo spolupráce zo Sussexovcami snaží vyvliecť aj Netflix, ich spoločný dokumentárny projekt spoločnosť nechce predĺžiť:

Ale ozývajú sa hlasy, že im Netflix zmluvu po skončení jej platnosti v roku 2025 už nepredĺži. Je veľmi nebezpečné stratiť kredit vo svete biznisu. Zdá sa, že azda aj pre tieto problémy vraj do vzťahu Sussexovcov vstúpila kríza, Harry sa má utiekať do samoty svojho prenajatého apartmánu v luxusnom klube neďaleko Montecita. Aj na korunováciu otca priletel sám, ale k ich osobnému stretnutiu neprišlo. V týchto dňoch podľa príkazu odovzdali kľúče od Frogmore Cottage vo Windsore. Dvere kráľovského paláca sa pred nimi po ich útokoch uzatvárajú, len či ešte nebudú na ne klopať, keď sa ocitnú vo finančnej núdzi. Nad ich budúcnosťou visí veľký otáznik.

Meghan je podľa niektorých zdrojov zo šoubiznisu chorobne narcistická osoba: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie