Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lilibet oslávila 2. narodeniny, TENTO darček od kráľa Karola III. Sussexovci asi nečakali!
Zdielať na

Lilibet oslávila 2. narodeniny, TENTO darček od kráľa Karola III. Sussexovci asi nečakali!

Archívna reportáž

Na korunováciu prišiel len Harry

Snáď žiadna malá slečna na svete sa nemôže pochváliť tým, že sa stala zrazu princeznou, ako sa to podarilo malej Lilibet Diane. Kým svoje prvé narodeniny slávila vo Frogmore Cottage vo Windsore počas osláv platinového jubilea vládnutia svojej zosnulej prababičky bez titulu, tie druhé v Montecite ju už mohli oslovovať titulom princezná práve pre korunováciu jej starého otca. Paradoxne, kým vlani jej z kráľovskej rodiny zablahoželali aj na svojich oficiálnych stránkach, tento rok sa tak nestalo. Ale vyzerá, že napriek tomu jej starý otec, kráľ Karol III., na Lili s darčekom nezabudol.

​Po vydaní dokumentu Harry&Meghan na Netflixe a vzápätí na to Harryho memoárov Spare, nastalo mrazivé ticho vo vzťahoch britskej kráľovskej rodiny a Sussexov, ktoré však boli aj dovtedy veľmi napäté. Po toľkej špine, ktorú na ňu tento podarený párik odvtedy nahádzal, ani nečudo. Práve v deň, keď bol oficiálne korunovaný kráľ Karol III., oslávil štvrté narodeniny syn princa Harryho, princ Archie, ale na oficiálnej webovej stránke britskej kráľovskej rodiny sa neobjavila žiadna gratulácia. Rovnako sa tak nestalo ani na druhé narodeniny princeznej Lilibet, ktoré oslávila 4. júna. 

Zatiaľ čo sa o oslave Archieho narodenín veľa nevie, ani či ju stihol princ Harry, ktorý sa v ten deň zúčastnil korunovácie svojho otca, pre malú Lilibet nachystali Sussexovci párty v ich luxusnom sídle s rozsiahlou záhradou a pozvali niekoľko ich blízkych priateľov s deťmi. "Harry necháva na Meghan, aby sa postarala o väčšinu darov, ale spomenul, že do detskej izby chce pridať ďalšie britské knihy, ktoré mal rád ako dieťa, napríklad sériu Medveď Paddington a Žaba a ropucha. Lili nepochybne dostane aj kamión iných darčekov. Meghan sa zamilovala do absolútne božských hudobných boxov Cartier," tvrdil zdroj z blízkosti páru. V pláne mala byť aj malá "domáca zoologická záhrada", pretože vraj Lilibet obľubuje malé zvieratká.

Meghan a Harry nedávno zverejnili súkromné zábery z ich života:

Keďže sa malá Lilibet Diana v roku 2021 narodila v Kalifornii a vzťahy medzi Sussexovcami a súčasným kráľom Karolom III. boli už vtedy napäté, uvidel svoju vnučku až vlani, keď prišla spolu s rodičmi na platinovú oslavu panovania už zosnulej kráľovnej Alžbety II., ale kvôli zaneprázdnenosti sa jej narodeninovej oslavy vo Frogmore Cottage nezúčastnil. Podľa Expressu má však tento rok údajne pre vnučku prichystaný parádny darček - záhradný domček na mieru podľa vzoru, aký mala v záhrade aj jeho matka, kráľovná Alžbeta II. a jej sestra, princezná Margaret, keď boli ešte malé dievčatká. A to je sen azda každého dieťaťa, kráľ teda nespraví krok vedľa. Je tiež možné, že malej vnučke gratuloval osobne v súkromí prostredníctvom sociálnej siete či vo videorozhovore, no to už ostalo medzi nimi.

Princezná Lilibet oslávila už druhé narodeniny:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie