Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Manželstvo Harryho a Meghan v kríze?! Princ už mal kontaktovať aj právnikov!
Zdielať na

Manželstvo Harryho a Meghan v kríze?! Princ už mal kontaktovať aj právnikov!

Archívna reportáž

Meghan neprišla na korunováciu, mala svoje dôvody

Ako snáď každé manželstvo, aj to, ktoré uzavreli pred piatimi rokmi, presne 19. mája, princ Harry (38) s Meghan Markle (41) nie je celkom odolné voči krízam. V ich prípade je to o to pochopiteľnejšie, že sú vystavení veľkému tlaku verejnosti a médií v súvislosti s britskou kráľovskou rodinou. Práve na tom si však založili mnohomiliónový biznis. Po tom, čo vlani pred Vianocami vyšiel dokument Harry&Meghan a následne v januári Harryho autobiografia Spare/Náhradník, potrebujú nejaký ďalší zaujímavý podnet, a tým by zaiste mohla byť ich manželská kríza s hrozbou rozvodu, ako sa začína špekulovať.

​Sussexovci akoby nemali už doteraz dosť škandálov, chystajú údajne nový dokument s ešte väčšími pikantnosťami zo zákulisia britskej kráľovskej rodiny, ak už im vôbec nejaké ostali. Aj preto, aby na seba naďalej pútali pozornosť, je potrebné nájsť aj novú tému, a tou by mohlo byť riešenie ich manželskej krízy. Pár mesiacov od vydania Harryho knihy sa stiahli do ústrania, aby si tesne pred korunováciou kráľa Karola III. vyšli spolu na zápas NBA v LA. Obrovské množstvo divákov mohlo vidieť na celoplošnej obrazovke Harryho pokus o bozk, keď sa na nich zamerala kamera a Meghaninu zvláštne odmietavú reakciu.

Ďalšou záhadou bola Harryho neprítomnosť po návrate z korunovácie na zverejnených fotkách z turistickej vychádzky Meghan s priateľmi. Možno si len domýšľať, či sa vybral do súkromia luxusného hotelového klubu pri Montecite alebo v LA, kde má údajne v oboch vyhradené súkromné priestory ako člen klubu pre chvíle, kedy potrebuje byť sám, ako píšu v The Sun. "Som jediný človek v Británii, ktorý premýšľa nad tým, že se Harry konečne prebudil a zistil pravdu? Vidí konečne pravdu o tom, čo jeho žena robí a že mu vymýva mozog? Hypnotizovala ho jej krása alebo čo? Pretože to všetci vieme, ale zdá se, že to nevidí," odcitoval web Paula Burrela, kráľovského experta a bývalého lokaja princeznej Diany.   

Po tom čo Meghan verejne odmietla pobozkať Harryho na zápase NBA sa objavili špekulácie o problémoch v ich "raji":

K takýmto úvahám dospela aj britsko-jamajská publicistka Lady Colin Campbell (37), autorka kníh z prostredia britskej kráľovskej rodiny. "V manželstve údajne už nejakú dobu existujú problémy. Chcem povedať, že som počula z piatich celkom spoľahlivých zdrojov, že Harry si pred niekoľkými mesiacmi volal s právnikmi," prezradila v britskom televíznom a rozhlasovom kanáli GB News. "Tieto informácie sa nemusia zhodovať s tým, ako vystupujú na verejnosti. Ich ‚verejná tvár‘ je do istej miery vykonštruovaná kvôli finančnému zisku," uviedla s tým, že Harry by v prípade právnych sporov nemal dobrú pozíciu, najmä pokiaľ ide o starostlivosť o deti. 

Úsmevy Harryho a Meghan sú podľa niektorých expertov len dobre predstierané divadlo kvôli PR: 

"Harry to bude mať poriadne ťažké sa z nich dostať, pretože o svojich zlyhaniach a užívaní drog hovoril veľmi otvorene," pripomenula. Zdá sa, že riešenie údajnej manželskej krízy Sussexovcov bude ešte veľkou témou, otázne je, či sa deje skutočne, alebo je to súčasť zvláštnej PR tohto páru, pri ktorom si človek už nemôže byť azda istý ničím.

Súvisiace články

Najčítanejšie