Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Problémy v raji?! Meghan prestala nosiť snubný prsteň!
Zdielať na

Problémy v raji?! Meghan prestala nosiť snubný prsteň!

Archívna reportáž

Meghan sa korunovácie nezúčastnila

Na luxus, vrátane drahých šperkov, si bojovníčka za ženské práva Meghan Markle (41) naozaj potrpí. Veľmi okázalo dáva najavo kam to až dotiahla svojimi drahými outfitmi, keď skoro nikdy nevyjde von bez vzácnych hodiniek po princeznej Diane, náramkov z drahého kovu, príveskov či iných šperkov vysokej hodnoty, vrátane prsteňov. A to trebárs aj na túru do prírody. Aj preto nedávno prekvapila, keď si prišla prevziať do New Yorku cenu Women of Vision Award 2023 a nemala na ruke zásnubný prsteň s diamantami od princa Harryho, ktorý dokonca navrhol aj jeho dizajn.

​Po tom, ako sa Sussexovci stiahli z očí verejnosti do súkromia, keď sa na nich zniesla vlna kritiky za ich dokument Harry&Meghan a princove memoáre Spare/Náhradník, sa začali opäť verejne ukazovať ako šťastný pár. Tesne pred korunováciou kráľa Karola III. ich zachytila kamera na zápase v LA s celým ich PR tímom, potom sa nechala Meghan vyfotiť ako sa vybrala na túru s priateľmi, ktorí prišli na oslavu narodenín syna Archieho a krátko na to si šla do New Yorku prevziať v sprievode Harryho a jej matky Dorie Raglan ocenenie za jej podporu žien.        

Vojvodkyňa zo Sussexu si na túto príležitosť obliekla exkluzívne značkové šaty v zlatej farbe a doplnila ich, ako má vo zvyku, drahými šperkami v podobe náušníc a náramkov. Keď prechádzala po červenom koberci, pozornému oku mnohých neuniklo, že jej chýbal na ruke snubný prsteň od Harryho. Ten už nemala mať na sebe ani počas jej nedávnej túry do prírody. Predtým pritom tento vzácny šperk z ruky neskladala. Prsteň pozostáva zo zlatej obrúčky, na ktorej sa trblietajú diamanty z Botswany a dva brilianty z maminej pozostalosti, ktoré Harry zdedil. V novembri 2017 ju práve týmto prsteňom požiadal o ruku. Na Botswanu majú spoločné spomienky, briliantami po mame chcel mať istotu, "že je s nami na tejto bláznivej spoločnej ceste" a zlato vraj Meghan obľubuje. Spolu so známym klenotníctvom navrhol jeho dizajn špeciálne pre ňu Harry.

 Meghan a Harry spôsobili v New Yorku poriadny rozruch:

Meghan bola z prsteňa nadšená, označila ho za "neuveriteľný". "Obdivujem všetko, čo sa týka Harryho nápadu,  že do neho zahrnul kamene princeznej Diany, keďže sa s ňou už nemôžem stretnúť. Je pre mňa  dôležité vedieť, že je s nami toho účastná. Je to dokonalé," nadchýnala sa vojvodkyňa. Prsteň viackrát odložila ešte v roku 2019, keď čakala syna Archieho, no vtedy vyšlo najavo, že prsteň prešiel zmenou. Odborníčka na šperky Arabel Lebrusan potvrdila jeho zmenu a naznačila, že bol upravený pridaním jemných pásikov briliantov po stranách, aby zdôraznili lesk a veľkosť pôvodných kameňov, čo je trend. Možno aj teraz prsteň prechádza len nejakými zmenami a netreba za tým hľadať krízu v ich vzťahu, okrem absencie prsteňa tomu zatiaľ nič nenasvedčuje, hoci klebety sa už šíria.

Snubný prsteň so vzácnym kameňom na ruke vojvodkyne chýbal, preto sa začali šíriť špekulácie o kríze v manželstve s Harrym:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie