Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kráľovská rodina zverejnila prvú rodinnú fotku! Medzi ľuďmi zavládla hystéria a hádky!
Zdielať na

Kráľovská rodina zverejnila prvú rodinnú fotku! Medzi ľuďmi zavládla hystéria a hádky!

Archívna reportáž

Necelý týždeň po tom, čo bol Karol III. korunovaný za kráľa a jeho manželka Camilla za kráľovnú, zverejnila kráľovská rodina nielen portrét kráľovského páru, ale aj celej rodiny. Fotka je síce dokonalá, ako maľovaná, no v komentároch na sociálnych sieťach to nikto nerieši. Témou číslo jedna je chýbajúci člen.

​Dokopy dvanásť ľudí, aktívnych členov kráľovskej rodiny je na oficiálnom portréte predstaviteľov britskej monarchie z trónnej sály. Ide len o pracujúcich členov rodiny, preto na nej chýbajú hneď dvaja z jadra tejto famílie. Kráľov mladší brat, princ Andrew, a kráľov mladší syn, princ Harry s rodinou. Kým Andrew zjavne nikomu nechýba, k absencii Harryho sa pri fotke na sociálnych sieťach kráľovskej rodiny rozbehla priam hystéria. V podstate nikto sa nevyjadril k fotke samotnej, zato je tam hotová záplava komentárov a otázok na tému "Kde je Harry?"

Harry letel okamžite po korunovačnom obrade do USA, neostal ani na veľkolepý koncert, kde zažiaril jeho brat:

Táto otázka pomerne jasne rozdelila aj sledovateľov kráľovskej rodiny na Britov a Američanov. Práve tí, z USA, sú najviac pohoršení, že Harry s manželkou na fotke nie sú. "Pracujúci člen rodiny alebo nie. Harry je stále jeho syn. Mal by byť viac zahrnutý," myslí si jedna z komentujúcich, ktorý si za názor vyslúžila za hodinu vyše 2000 srdiečok. "Bez Harryho je to nonsens," zavzdušňovala sa ďalšia. "Prepáčte, nevidím Harryho, rodina nie je kompletná," pridala sa iná. "Skutočne to nechápem, kráľovná Alžbeta odpustila Karolovi a Camille ich chyby (niektoré veľké), pretože verila, že rodina je na prvom mieste. Ale kráľ neodpúšťa iným členom rodiny?!" povedala svoj názor ďalšia romantička a podobných bolo mnoho.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Pod týmito názormi sa ale rozpútali diskusie, kde sa zas dali celkom dobre rozoznať Briti. Tam nejaká väčšia ľútosť, že Harry nie je na fotke, rozhodne nevznikla. Práve naopak - snažili sa Američankám vysvetliť, že to bola Harryho vôľa, odísť od rodiny a vzdať sa povinností, a tiež to, že bežal hneď z korunovácie domov a s nikým z rodiny sa nestretol. Nuž, tieto dve názorové strany sa zjavne nestretnú a je azda len dobre, že Harry žije za oceánom, kde ešte nejakých fanúšikov má.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Okrem fotky pracujúcich členov rodiny, zverejnili aj portréty kráľa a kráľovnej, ako aj fotky následníkov trónu. Pri otcovi hrdo stojí princ William a nechýba ani prince George, ako druhý v poradí. Okrem toho pribudla ešte jedna fotka - kráľovský pár a ľudia, ktorí boli najviac z blízkych zainteresovaní v korunovácii, a tak tam nechýbajú ani Camilline sestry či vnuk, ale aj niektoré ostatné deti z rodiny. Pochopiteľne, aj tam sa objavili negatívne komentáre, najmä na margo Camilly, čo mnohí fanúšikovia zosnulej princeznej Diany stále nedokážu prehltnúť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Najčítanejšie