Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Odčítačka z pier vyzradila o čom hovoril Harry na korunovácii! Nič dobré to nebolo!
Zdielať na

Odčítačka z pier vyzradila o čom hovoril Harry na korunovácii! Nič dobré to nebolo!

Archívna reportáž

Počas korunovácie britského kráľa Karola III. sa upriamovala veľká pozornosť na jeho syna, princa Harryho (38), ktorý prišiel sám, bez manželky Meghan. S potvrdením svojej účasti dlho váhali, čím vystupňovali zvedavosť verejnosti, čo azda bolo aj cieľom. Meghan sa rozhodla zostať v Kalifornii, aby vraj mohla pripraviť narodeninovú oslavu pre ich syna Archieho (4). Tie mal v úmysle stihnúť aj Harry, preto krátko po ceremónii odletel súkromným lietadlom spať domov. Počas jeho účasti na otcovej korunovácii bol, pochopiteľne, pod drobnohľadom.

​Od momentu, keď princ Harry vstúpil na miesto korunovácie vo Westminsterskom opátstve, ho neustále sledovala kamera. Snažil sa preto vyzerať čo najpokojnejšie a usmievať sa, hoci sa mu to aj celkom darilo, svoju nervozitu úplne skryť nedokázal. Keď sa usadil na svoje miesto v treťom rade, bol iste rád, že sedí pri Jackovi Broosbankovi, manželovi svojej obľúbenej sesternice Eugenie, s ktorou si rozumejú už detstva. Pokým nezačal obrad, prehodili spolu zopár viet. A práve tie sa rozhodla pre Daily Star odčítať z Harryho pier Judi James, ktorá je na to odborníčkou.

Harry sa s Jackom rozprával, pokým sa na svoje miesta v ich okolí usadil zvyšok kráľovskej rodiny. Odborníčka pozorne sledovala, o čom hovoria. Zachytila moment, keď sa Jack Harryho opýtal: "Stretnutie?" Harry mu na to odpovedal: "Je to smutné. Mám toho plné zuby, snažil som sa s ním rozprávať." Pochopiteľne, väčšine ľudí napadlo, že hovorí o svojom bratovi, no mohlo to patriť aj otcovi. Potom rozprávanie nakrátko prerušil, keď sa jeho teta, princezná Anna, usádzala na svoje miesto v rade pred ním a s úsmevom ju pozdravil. Zvyšok rozhovoru sa týkal Meghan.

Počas korunovácie sa zraky mnohých upierali práve na princa Harryho, ktorému asi účasť na udalosti nebola práve príjemná: 

Jack naklonil hlavu k Harrymu a povedal: "A ona je naozaj (...)?" On prikývol na potvrdenie a dodal: "Nie je to ideálne." Na to Jack chlácholivo reagoval:"Ak ti to pomôže, tak to viem aj ja" a k tomu poznamenal: "Nie je to celkom ideálny život, však?" Harry pritakal na znak súhlasu a Jack povedal: "Nemal som na to čas, nie, keď je už koniec (...)." Hneď nato Harry urobil záhadnú poznámku, keď súhlasil: "Aj to je možnosť." Tieto vety, ktoré mali vysloviť podľa odborníčky, ale možno interpretovať naozaj rôzne, takže majú iba veľmi malú výpovednú hodnotu o tom, čo prežíva princ Harry v súvislosti s rodinou z jednej či druhej strany, no celkovo z nich cítiť, že veci v živote princa nie sú dokonalé.  

Harry ani Jack iste nevysvetlia, o čom klebetili. Vojvoda zo Sussexu sa navyše ani počas jeho účasti na otcovej korunovácii, ani po nej,  k ničomu nevyjadroval, ani dodatočne z jeho strany neprišla žiadna zmienka na margo významnej udalosti. Na druhý deň po korunovácii sa objavili iba fotografie Meghan, ako sa vybrala s priateľmi na túru do prírody, kde Harry chýbal. Márne čakali ich priaznivci aspoň na jednu fotku z Archieho oslavy - Sussexovci si súkromie strážia a na verejnosť vyjdú len vtedy, keď to pre nich má nejaký význam.

Po návrate Harryho do Kalifornie sa Meghan vybrala s jej priateľmi na túru v outfite za desiatky tisíc dolárov a hodinkách po princeznej Diane nevyčísliteľnej hodnoty:

Súvisiace články

Najčítanejšie