Skoro jasno
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Deň po návrate Harryho vyrazila Meghan na výlet BEZ neho! Ale ČO to mala na ruke?!
Zdielať na

Deň po návrate Harryho vyrazila Meghan na výlet BEZ neho! Ale ČO to mala na ruke?!

Archívna reportáž

Po tom, čo princ Harry (38) tesne po korunovácii otca Karola III. nasadol do auta, ktoré ho zaviezlo na letisko, aby stihol doletieť do Kalifornie ešte v ten deň na oslavy narodenín syna Archieho (4), sa po ňom akoby zľahla zem. Očakávalo sa, že Sussexovci budú zdieľať fotky či video zo synových osláv, ale namiesto toho Meghan odfotili na druhý deň na vychádzke do prírody. Harry tam chýbal.

​Na korunováciu kráľa Karola III. a jeho manželky, kráľovnej Camilly, sa podľa očakávania dostavil aj princ Harry. Deň pred udalosťou pristálo súkromné lietadlo na letisku neďaleko Windsoru a predpokladalo sa, že práve ním priletel z Kalifornie, hoci sa uvádzalo, že použije bežnú linku. Ak však chcel cestou späť stihnúť ešte v ten deň aj oslavy narodenín syna, zrejme by sa mu to inak len ťažko podarilo. Na obrade vo Westminsterskom opátstve bol usadený v treťom rade, vedľa sesternice, princeznej Eugenie a jej manžela. Navzájom si všetci dobre rozumejú, a tak tam panovala srdečná nálada. Tretí rad ale nie je tým najprestížnejším miestom pre kráľovho syna.

Na ďalšie oficiálne podujatia v rámci korunovácie údajne nebol Harry pozvaný, a tak nemal dôvod zdržiavať svoj odlet domov. Čo sa dialo po jeho príchode sa ale nikde nezverejnilo, hoci všetci dúfali, že uvidia zábery z oslavy. Archiemu vraj jeho mama upiekla citrónovú tortu a oslava bola iba v úzkom rodinnom kruhu. Na druhý deň sa ale na sociálnej sieti objavili fotky vysmiatej Meghan, ako sa spolu s priateľmi Marcusom Andersonom a Heather Dorak vybrali na prechádzku do prírody, píše portál PageSix. Mala na sebe čierne tielko a ľahkú bundu, na hlave svetlý klobúk a na očiach tmavé okuliare, a aktivite primeranú športovú obuv. Manžela a deti zjavne nechala doma. Harry bol možno unavený z dlhého letu a časového posunu a Archie a Lilibet sú ešte malí na túry.

Zraky mnohých divákov korunovácie sa upierali na princa Harryho, takéto grimasy zachytili kamery na jeho tvári:

Zatiaľ čo bola Meghan oblečená primerane na výlet do prírody, po,erne nepochopiteľne sa obvešala drahými šperkami. Nedalo sa nevšimnúť si najmä drahé, priam kultové značkové hodinky Cartier po princeznej Diane, ktoré po nej zdedil syn Harry a daroval ich Meghan. Tie vraj nosí rada, aby vyjadrila úctu zosnulej svokre, no túra v prírode nie je práve ideálna pre bezpečnosť tohto vzácneho kúsku. Okrem hodiniek mala navyše na ruke aj ďalšie dva drahé značkové náramky, jeden z nich s diamantom. Z krku jej visela retiazka s príveskom z kryštálu a podľa kráľovského životopisca Omida Scobieho sa na neho viaže množstvo symboliky pre Meghan. Nuž, vyparádená za každých okolností, najmä keď sú po ruke fotografi. Fotky si môžete pozrieť TU.

Meghan sa vybrala na túru v hriešne drahých šperkov a dedičstve po Diane, zato však bez svojho manžela Harryho: 

Súvisiace články

Najčítanejšie