Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tomáš Klus otvorene! Manželka ho presvedčila na štvrté dieťa!
Zdielať na

Tomáš Klus otvorene! Manželka ho presvedčila na štvrté dieťa!

Archívna reportáž

Okolo témy deti sa v rozhovoroch so spevákom a hercom Tomášom Klusom (36) chodí často. Málokto by kedysi pri tomto "notorickom sukničkárovi" čakal, že raz dočista podľahne jednej žene. To sa stalo pri jeho manželke Tamare (35), keď sa stal navyše aj vzorným otcom troch detí a možno pri tomto počte nekončia.

​Na Tomáša Klusa má jeho manželka Tamara veľký vplyv a on si to pochvaľuje v mnohých smeroch. "Moja žena ma naučila hovoriť v živote pravdu a pravda robí to, že sa človek oslobodí. Som šťastný a vďačný za rodinu a prácu, ktorú mám, a za to, že som," uviedol pre Expres.cz. Vraj nechce strácať čas s ničím, čo by ho mohlo priviesť do zlej nálady. Aj k pozitívnemu mysleniu ho priviedla jeho Tamara, ktorá často zdieľa svoje myšlienky a názory aj na Instagrame. Z miery sa nechce dať vyviesť ani ich tromi nezbednými deťmi, ba dokonca pripustil ďalší prírastok.

Aktuálne sa Tomáš chystá nakrúcať nový seriál s rodinnou tematikou a spolu s ním si tam zahrá aj jeho najstaršia dcéra Josefínka (9), ktorá je z toho nadšená. Mame Tamare doma odbudne starosť aspoň o jedno z ich troch detí, aj keď ona je vraj deťmi priam posadnutá, v hlave by si ich vedela predstaviť aj dvadsať. "Je to taký typ človeka. Vždy sa musím veľmi dôrazne brániť jej útokom, keď je v okruhu pol kilometra prítomné dieťa," posťažoval sa so smiechom Klus. Tamara uvažuje celkom vážne o štvrtom dieťati - avšak tehotná sa už byť nechystá.

Vypočujte si pieseň Štěstí, ktorú Tomáš Klus naspieval k filmu Přání k narozeninám: 

"Myslím, že k tomu určite dôjde," pripúšťa to do budúcnosti štvrté dieťa aj Tomáš. "Aby tá náruč bola opäť plná energie a taká láskyplná, ako bola k našim deťom, potrebuje objať seba samu a vydať iné deti. Nie tie fyzické, ale tie múzické. Teraz je čas na to, aby bola plodná iným spôsobom a láskyplná predovšetkým sama k sebe," vyjadril aktuálny stav, keď sa podľa neho Tamara zatiaľ musí sústrediť aj na seba. Tá hovorí, že za svoje deti považuje aj knižky, ktoré píše. Pri tej najnovšej jej pomáhal aj ich syn. "S naším synom Alfrédom napísala knižku a ja som teraz k tomu dorobil pesničky. Chceme urobiť audioknihu a budúci rok by sme k tomu chceli urobiť predstavenie," spomenul šťastný otecko troch detí, ktorý má srdce otvorené aj pre dieťatko bez rodiny.

Tamara Klusová by si vedela predstaviť k trom vlastným aj ďalšie deti v pestúnskej starostlivosti: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie