Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sussexovci po dlhej dobe na verejnosti, Meghan Harryho pred všetkými ponížila!
Zdielať na

Sussexovci po dlhej dobe na verejnosti, Meghan Harryho pred všetkými ponížila!

Archívna reportáž

Zatiaľ, čo sú v Británii v plnom prúde prípravy na korunováciu kráľa Karola III., ktorej sa má zúčastniť aj princ Harry, v USA, kde žije spolu s manželkou Meghan a deťmi, venuje pozornosť celkom iným veciam. Iste nebude náhoda, že po dlhšom čase, keď sa stiahli do súkromia po škandalóznom dokumente Harry&Meghan a vydaní autobiografie Spare/Náhradník, ktorá sa dočkala v mnohých ohľadoch priam výsmecu, chcú tesne pred korunováciou opäť zahviezdiť.

​Zdá sa, že Sussexovci majú v USA skvelý PR tím, ktorý vie presne čo a kedy urobiť, aby ich zviditeľnil a upútal pozornosť na to, ako úžasne žijú svojím vlastným spôsobom života v ich novom americkom domove v porovnaní s britským palácom. Lídrom sa zdá byť Meghan, ktorá ako typická americká herečka vie veľmi dobre čo robiť, aby sa dostala a udržiavala na výsĺní. Vydaj za britského princa bolo pre ňu neuveriteľné terno a je obdivuhodné, ako pevne ho dostala do svojho područia a odlákala od kráľovskej rodiny, pričom z jej slávy ale obaja stále ťažia maximum. 

Meghan sa aktuálne ukázala s Harrym na zápase NBA v LA. Na ich miesta v lóži sa, pochopiteľne, zamerala aj kamera, čo si iste ako promi návštevníci veľmi dobre uvedomovali. Priam až neprirodzene vyzeralo ako s jasotom reagovali na každý úspešný zásah tímu, ktorému fandili. Tzv. Kiss Cam ich vybrala aj ako jeden z párov, od ktorých obecenstvo čaká, že si dajú pred kamerou bozk, ktorý uvidia všetci na veľkoplošnej obrazovke. Keď si Sussexovci všimli, že sú práve v zábere, zahrali na pobavenie všetkých divadielko.

Napriek povzbudzovaniu z davu k bozku neprišlo:

Na videozázname, ktorý zdieľal reportér Washington Post Ben Golliver, vidieť, ako sa Harry nakláňa k Meghan, akoby chcel iniciovať očakávaný bozkávací moment. Na to ho ale Meghan s chichotom capla po ramene a odvrátila sa. Harry nasadil sklamanú grimasu, že dostal košom. To bol snáď pre 20 tisíc návštevníkov zápasu Los Angeles Lakers proti Memphis Grizzlies jeden z najzábavnejších momentov, no mnohí to vnímali aj ako isté poníženie Harryho, ktorý bol zjavne pripravený na bozk, no nedočkal sa. 

Harry a Meghan prezentujú svoj vzťah ako idylický: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan and Harry (@_meghanandharry_)

Súvisiace články

Najčítanejšie