Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Fakt by to Harry spravil v deň korunovácie otca?! Meghan vraj vymyslela TENTO plán!
Zdielať na

Fakt by to Harry spravil v deň korunovácie otca?! Meghan vraj vymyslela TENTO plán!

Archívna reportáž

Ako je známe, princ Harry (38) potvrdil svoju účasť na korunovácii svojho otca, kráľa Karola III. (74). Jeho manželka Meghan Markle (41) a ich dve deti ale zostanú v Montecite v USA, kde majú Sussexovci svoje sídlo. Ich synček Archie totiž presne v deň korunovácie, 6. mája, oslávi 4 roky. Dalo by sa teda predpokladať, že princ Harry uprednostnil otcovu korunováciu pred narodeninami svojho syna, no vraj to Sussexovci vymysleli šalamúnsky.

​Ak sa potvrdia zákulisné informácie, že princ Harry príde do Londýna iba na skok, aby sa osobne zúčastnil otcovej korunovácie a vyjadril mu tak svoju podporu, nepochybne tým vzbudí veľkú pozornosť. Bude to naozaj veľmi krkolomná záležitosť, ak má stihnúť let bežnou linkou z Londýna do Los Angeles, odkiaľ by sa musel presunúť zrejme helikoptérou do Montecita, aby stihol oslavu Archieho narodenín, ktorá sa má konať podvečer. Vzhľadom na časový posun 8 hodín by sa to ale teoreticky dalo. Korunovácia sa má začať o 11. hodine londýnskeho času, keď sú v Kalifornii iba 3 ráno. Let Londýn LA trvá približne 11 hodín. Ak by odletel linkou o 14:00,  v LA by bol zhruba o piatek popoludní, aj s prepravou z letiska  vrtuľníkom by skutočne mohol byť doma na oslave plánovanej na 18. hodinu. 

Bolo by to poriadne pritiahnuté za vlasy, ale vzhľadom na doterajšie skúsenosti so Sussexovcami je možné všetko. V denníku The Mirror uviedli, že "Harry vyvinie všetko úsilie na to, aby sa na Archieho narodeniny stihol vrátiť. Bude to súkromná oslava, žiaden veľkolepý večierok."  Pokiaľ je ale pravda, že sú na oslavu pozvaní George a Amal Clooneyovci s deťmi, Orlando Bloom a Kate Perry s dcérkou Daisy (2), Serena Williams s dcérkou Alexis (5), Oprah Winfrey či Ellen DeGeneres, nevyzerá to iba na malú oslavu. Princ Harry bude iste za hrdinu, ako sa dokázal obetovať kvôli rodine.

Korunovácia kráľa Karola III. je za dverami, no pozornosť verejnosti sa sústredí najmä princa Harryho a jeho účasť: 

Meghan by zrejme nebola nadšená, keby zostala doma s deťmi a jej manžel by zatiaľ oslavoval v Londýne otcovu korunováciu. Na druhej strane, ak by tam neprišiel, hrozilo im odobratie titulu "vojvodovia", na ktorom si veľmi zakladajú. Publicistka Louise Roberts s austrálskych News Corp sa domnieva, že príchodom Harryho na korunováciu si chcú udržať postavenie a "zaisťujú si ďalší príbeh o kráľovskej rodine, ktorý potom využijú." Bude skutočne zaujímavé vidieť, ako to napokon skutočne dopadne, ak by Harry zdúchol hneď po obrade, tiež by to nebol práve sympatický krok voči otcovi, ale to mu už nejakú dobu zjavne vrásky nerobí.

Harry sa vraj bude po korunovácii otca ponáhľať cez pol zemegule na oslavu narodenín jeho prvodoreného syna Archieho:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Harry y Meghan (@sussex_harry_meghan)

Súvisiace články

Najčítanejšie