Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koniec manželstva kniežaťa Alberta a Charlene?! Monacký palác vydal vyhlásenie!
Zdielať na

Koniec manželstva kniežaťa Alberta a Charlene?! Monacký palác vydal vyhlásenie!

Archívne video

Bola to veľká sláva, keď pár oznámil, že budú mať dvojičky

Práve pred rokom počas Veľkonočných sviatkov zverejnil monacký palác spoločnú fotku rodinky monackého kniežaťa Alberta (65) a jeho manželky Charlene (45) s ich dvomi deťmi. Rok predtým bol pre tento manželský pár veľkou skúškou, keď boli väčšinu roka odlúčení. Charlene musela podľa oficiálnych správ zostávať v Južnej Afrike pre vážne zdravotné problémy a po jej návrate do Monaka sa v novembri odišla liečiť do Švajčiarska. V marci sa však vrátila opäť do monackého paláca, aby si plnila povinnosti manželky vládnuceho kniežaťa a matky ich dvojčiat. Na jej tvári však chýbal úsmev a možno aj preto sa šíria fámy, že jej manželstvo s Albertom je v troskách.

​Po tom, čo sa v roku 2000 zoznámil knieža Albert s o dvadsať rokov mladšou, krásnou plavkyňou Charlene na plaveckej súťaži v Monaku, kde vyhrala zlato v znaku, zamiloval sa a mnohé ženy jej závideli. Ako pár oficiálne debutovali v roku 2006 na otváracom ceremoniáli zimných olympijských hier a ich zásnuby prebehli v roku 2010. Monacké kráľovstvo je síce malé, ale býva tam na štvorcový meter azda najviac boháčov na svete. Plavkyňa z Juhoafrickej republiky sa odrazu ocitla v najvyššej spoločnosti sveta, ale postupne sa jej začali otvárať oči. Vari by aj rada dala spiatočku a žila normálny život, no už bolo trochu prineskoro cúvnuť.

Zistila, že knieža Albert splodil nemanželské deti pred aj počas jeho vzťahu s ňou, čo niesla veľmi ťažko. Údajne chcela pred ich svadbou v júli 2011 utiecť. Takú veľkú hanbu, keď boli na veľkolepú svadbu páru rozposlané pozvánky do všetkých spriaznených kráľovských rodín a svetovým celebritám, si knieža nemohol dovoliť, a tak ju mal presvedčiť, aby zostala. Svadba bola nádherná a aj Charlene ako nevesta. Keď sa jej narodili o tri roky s Albertom dvojičky, Gabriella a Jacques, vyzerali obaja veľmi šťastní, ale netrvalo to dlho.

V roku 2019 navštívil knieža Albert aj Slovensko:

​Zrejme bolo príčin viac, ale keď koncom roku 2020 istá žena vzniesla na talianskom súde obvinenia, že jej dcéru má s Albertom, aj keď to kniežací právnik odmietol ako "úplne nepodložené", odišla Charlene vlani v januári 2021 do Afriky vraj pre ochranu nosorožcov a zotrvala poriadne dlho. Najnovšie sa objavila vo francúzskom médiu Royauté správa, že monacký pár je v procese rozchodu, čo síce mnohých zaskočilo, no vzhľadom na ostatné roky, keď spolu pár v podstate už ani nežil, až taký šok by to nebol.

Aktivita Charlene na Instagrame je už takmer štyri mesiace nulová:

No z paláca prišlo vyjadrenie pre People, v ktorom špekulácie kategoricky zamietli: "Článok je zložený zo starých príbehov, ktoré už od začiatku neboli pravdivé." V oficiálnom vyhlásení hovorcu z tlačovej kancelárie Monaka stojí: "Rád by som formálne poprel zlomyseľné fámy, ktoré začal šíriť francúzsky magazín Royauté. Ignorujte, prosím, tento článok, ktorý je celkom nepodložený." Samotná kňažná povedala vlani pre Monaco Matin: "Pokračujem v zotavovaní, v obnovovaní rovnováhy. Ešte to bude chvíľu trvať, ale som šťastná. Moja rodina a tí, ktorých mám rada, sú mojou oporou. K budúcnosti pristupujem krok za krokom, deň po dni." Azda nikto sa nedozvie, ako to je naozaj, no že nejde o šťastné manželstvo vidí asi každý.

Najčítanejšie