Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Myslí to vážne, alebo hľadá výhovorku?! O TOTO žiada Meghan kráľovský palác!
Zdielať na

Myslí to vážne, alebo hľadá výhovorku?! O TOTO žiada Meghan kráľovský palác!

Archívna reportáž

Zdá sa byť až neuveriteľné, koľko vzdoru a opovážlivosti sa skrýva v bývalej americkej herečke Meghan Markle (41). Nielenže nepreukazuje ani náznak úcty k najvýznamnejšiemu kráľovskému rodu na svete, kam sa vydala, ale neprestáva s útokmi, pričom sa správa, ako by si práve ona mohla klásť trúfalé požiadavky. Ktovie, ako si vyložiť nové podmienky na účasť Sussexovcov na korunovácii kráľa Karola III., ktorá sa koná 6. mája v Londýne. Či tam budú, sa zrejme ukáže až priamo tam.

​Zdá sa, akoby malo byť na korunovácii nového kráľa Karola III. priam najdôležitejšie, či tam prídu aj Sussexovci. Tí totiž namiesto pokory a vďačnosti, že ich vôbec po tom všetkom pozvali, údajne po prevzatí pozvánky z paláca reagovali zvláštnymi, až zarážajúcimi požiadavkami. Meghan vraj podmieňuje svoju účasť na ceremónii prítomnosťou svojich detí. Žiada vyhradené miesto na balkóne a ako vrchol sa priam javí ich želanie korunováciu spojiť s oslavou narodenín ich syna Archieho, ktorý ich oslavuje práve v ten deň. To sa už javí ozaj ako drzosť, ale je možné aj to, že cielene preháňajú, lebo vedia, že je cez čiaru a majú výhovorku, prečo by neprišli.

Ešte stále však zachováva palác zdvorilosť a slušne vysvetlili, že deti tak nízkeho veku sa nemôžu zúčastňovať takýchto významných a dôležitých udalostí. "Prítomnosť malých detí nie je na takých udalostiach možná," vyjadril sa zdroj priamo z paláca pre The Sun. Ostatné ich požiadavky zatiaľ komentované neboli. Už skôr ale Sussexovci uviedli, že požadujú ospravedlnenie od kráľovskej rodiny. Vyzerá, že týmito výrokmi ju chcú vyprovokovať, aby ukončila svoje doterajšie mlčanie. Je ale známe, že Windsorovci majú už od nepamäti zásadu, že sa treba vyhýbať komentárom.  

Kráľovská rodina a s ňou celá Veľká Británia už teraz žije výnimočnou udalosťou, korunovácia kráľa Karola by sa mala uskutočniť 6. mája 2023:

Sussexovci neustále upútavajú pozornosť verejnosti a samotný kráľ a jeho korunovácia zostáva v úzadí. "Palác sa snaží jednanie s Harrym a Meghan ukončiť čo najskôr, aby to zbytočne neviedlo k chaosu," vyjadril sa zdroj z paláca. Komentátor z kráľovského dvora Edward Coram James sa k Sussexovcom vyjadril: "Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa ocitli v neistej pozícii. Je pred nimi veľa ciest, všetky sú strmé, ale niektoré zahŕňajú lepšiu budúcnosť vzťahov s kráľovskou rodinou." Nezdá sa, že je z ich strany záujem robiť akékoľvek ústupky. Podľa toho, aká nekompromisná je Meghan voči svojmu vlastnému otcovi, mnohí sú presvedčení, že práve ona je strojcom všetkých útokov voči kráľovskej rodine a ovplyvnila aj princa Harryho. No možno je to práve princ, ktorý sa po "oslobodení" odtrhol z reťaze, ktovie. V každom prípade sa zdá, že to nerobí dobrotu ani na jednej strane.

Korunovácia nového kráľa sa už blíži a Meghan sa už tradične snaží strhnúť pozornosť na seba a svoju rodinu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa EHE News (@ehenews)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie