Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hviezdnu herečku Meghan vôbec neohúrila! Harry bol milý, ale jeho žena...
Zdielať na

Hviezdnu herečku Meghan vôbec neohúrila! Harry bol milý, ale jeho žena...

Archívna reportáž

Rebel sa prednedávnom stala mamou, bábo si nechala vynosiť náhradnou matkou

Kontroverzný pár vojvodov zo Sussexu, Meghan (41) a Harry (38) si veľa ľudí nezískal na svoju stranu ani po zverejnení dokumentárneho seriálu, s názvom Harry&Meghan. Rozhodne to potom nenapravil svojimi memoármi Spare, teda Náhradník, ani sám britský princ. Jednou z celebrít, ktorá zjavne neprejavuje k ich správaniu a činom sympatie, je aj hviezdna komička Rebel Wilson (43), ktorá pochádza z Austrálie. O Meghan nedávno vyjadrila neveľmi lichotivú mienku.

​Moderátor Andy Cohen zdieľa vo svojej interaktívnej talkshow Watch What Happens Live s jeho divákmi počas rozhovorov s celebritami aj rôzne zákulisné historky. Nedávno si pozval do vysielania hollywoodsku komičku pôvodom z Austrálie, Rebel Wilson. Tá sa s chuťou oprela do manželky britského princa Harryho, Meghan Markle. Z rozhovoru vyplynulo, že k Meghan Markle neprechováva veľké sympatie. Spomenula historku, keď sa so Sussexovcami stretla na jednej recepcii v kalifornskej Santa Barbare, neďaleko ich sídla v Montecite.

​Zoznámil ju s nimi ich spoločný priateľ, ktorý hráva pólo v miestnom klube, kam chodieva aj princ Harry. Je to jeho obľúbená športová disciplína. Zatiaľ, čo podľa jej dojmov princ Harry "nemohol byť vrúcnejší, jeho manželka vyzerala vyzerala chladnejšie." S Rebel bola pritom aj jej mama Sue Bownds a hneď začala klásť Meghan všetečné otázky. "Moja mama sa jej ako správna Australčanka spýtala na trošku neslušné otázky ako napríklad, kde má deti," poznamenala s trochou irónie a hneď dodala, že ju rázne upozornila, že sa na to nemá pýtať.

Pripomeňte si ešte objemnejšiu Rebel v úspešnej komédii:

Meghan vraj reagovala chladne a držala si odstup od herečky aj jej mamy. Rebel Wilson so smiechom dodala, že ju možno znechutili zvedavé otázky jej mamy. "Možné to je, možno si povedala - kto sú títo otravní trestanci z Austrálie?" zaťala narážajúc pritom na históriu jej rodného kontinentu. V každom prípade bola Meghan naživo úplne iná, ako tá, ktorú ľudia poznajú spred kamier.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson)

Rebel si už ale aj predtým neodpustila štipľavé komentáre k Sussexovcom, najmä po nechvalne známom rozhovore s Oprah. Počas udeľovania filmových cien BAFTA pri moderovaní zavtipkovala, že keby sa mala udeľovať cena za najtrápnejší snímok, bola by to Talk show Oprah Winfrey so Sussexovcami.  "Od drámy po fantasy, rozhovor Harryho a Meghan s Oprah mal všetko..," rypla si pred filmovou smotánkou vo Veľkej Británii. Po jej kritike Meghan v rozhovore s Andym Cohenom sa ale v komentároch objavili aj poznámky odsudzujúce Rebel, že sa tým chce dostať na titulky a nevníma, ako Meghan trpela kvôli nenávisti a šikanovaniu v kráľovskom paláci. Nuž, Sussexovci majú zjavne stále ešte aspoň zopár priaznivcov.

Najčítanejšie