Polojasno
20°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Meghan už ľutuje! TOTO si po vydaní knihy nepredstavovala, Harry asi prestrelil!
Zdielať na

Meghan už ľutuje! TOTO si po vydaní knihy nepredstavovala, Harry asi prestrelil!

Archívna reportáž

Ťažko si predstaviť, že by Meghan Markle (41) nevedela, čo sa objaví v memoároch jej manžela, princa Harryho (38) predtým, ako boli v januári tohto roku vydané. Je preto na pováženie, prečo sa vraj od tejto knihy zrazu dištancuje a hovorí, že manžela v jej vydaní nepodporovala. Zrejme sa jej nepáči, keď namiesto získania obdivu, je teraz spolu s Harrym terčom posmechu. Obaja krátko po vydaní memoárov Spare riadne klesli v rebríčku popularity.

​Keď sa v dokumentárnom seriáli Harry & Meghan, ktorý odvysielali na Netflixe vlani v decembri, smiala Meghan z toho, ako sa musela ukláňať pred kráľovnou Alžbetou II., pričom to aj názorne predviedla, netušila, že zakrátko bude terčom posmechu spolu s Harrym aj ona sama. Pri rozhodovaní, čo všetko kráľovský "náhradník" Harry zaradí do jeho memoárov, sa však mal zrejme trochu krotiť v intímnych záležitostiach. Spomínanie na jeho "zmrznutý" penis po ceste na Antarktítu, skúšanie drôg, či na stratu panictva kdesi za dedinskou krčmou, vyvolalo poriadny rozruch a mnohí si z neho nielen sociálnych sieťach robili žarty.

Ambiciózna Meghan, ktorá sa chce presadiť aj v politike, ba údajne mieri až do kresla hlavy USA, ale zjavne nemá zmysel pre humor, keď je nedajbože jeho terčom. Cíti sa byť ponížená, aj keď posmešky na konto Harryho sa jej priamo netýkajú. Ako sa aj očakávalo, kniha princových memoárov Spare sa zakrátko po ich vydaní stala bestsellerom, ale podľa americkej reportérky Kinsey Schofield, vraj Meghan nebola práve nadšená z reakcií verejnosti. "Meghan je z reakcií ľudí nesmierne rozrušená. To nie je pozornosť, o ktorú stojí. Myslela si, že táto kniha zvýši ich status celebrít, ale nakoniec z nich urobila len terč vtipov," uviedla Schofield na portále Marca.com.

Síce sa dokument a knihu zarobili šialené milióny, ale utŕžili aj poriadny výsmech:

​Príbeh o Harryho strate panictva za dedinskou krčmou so staršou ženou sa stala asi najobľúbenejšou historkou z knihy. Je ale paradoxné, že sa hovorí až o dvoch ženách, ktoré by to mali byť. Jedna z nich, Sasha Walpole, prišla aj do talk show Piersa Morgana. "Harry urobil prvý krok. Ani poriadne neviem, prečo alebo ako sa to stalo. Práve sme si dávali cigaretu, a než som sa nazdala, všetko sa to začalo diať. Začal ma bozkávať a išlo to rýchlo. Nepovažovala som ho za princa Harryho, považovala som ho za svojho priateľa, a to je podľa mňa veľký rozdiel. Obaja sme boli dosť opití, takže sme toho veľa nenarobili," opisovala v súčasnosti bagristka osudnú chvíľu pre Meghaninho manžela. Žiadna romantika, ani vznešená vyvolená, ako by sa na princa patrilo, to teda nebola. Azda mal Harry skutočne zvážiť, či túto spomienku vôbec zaradí do knihy. Meghan v tom má už iste jasno.

Najčítanejšie